«Έτσι θα δημιουργούνται πανδημίες, τα χρήματα είναι ψεύτικα»! ΥΠΕΡΒΟΜΒΕΣ από Χαράρι, vid
10 months, 18 days ago
6

Τεχνητή νοημοσύνη, γενετική μηχανική, απάτη χρήματος!!! Όλα τα είπε…

Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής, Yuval Noah Harari, συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μίλησε για την τεχνητή νοημοσύνη και την γενετική μηχανική αλλά και για τα χρήματα και αυτά που είπε, πρέπει να τα δείτε!

Όπως δήλωσε:

 

«Ένας κίνδυνος που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας είναι φυσικά η γενετική μηχανική, όχι των ανθρώπων αλλά, ξέρετε, των ιών ή των παθογόνων ή άλλων παρόμοιων πραγμάτων.

Σήμερα, μπορείς ουσιαστικά να τυπώσεις, να γράψεις κώδικα…

Ακόμη και η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να γράψει έναν κώδικα για έναν νέο ιό, να τον τυπώσει και να έχουμε μια νέα επιδημία!!!!!

Έτσι, αυτά είναι πράγματα για τα οποία θα ‘πρεπε να ανησυχούμε!!!!

Αλλά όσον αφορά την τροποποίηση της ίδιας της ανθρώπινης φύσης, νομίζω πως η πληροφορική κινείται πολύ ταχύτερα από την βιοτεχνολογία.

Το χρήμα είναι ουσιαστικά μια φανταστική ιστορία που δημιουργούμε ανταλλάσσοντας πληροφορίες μεταξύ μας. Δεν αντιπροσωπεύει τίποτα αληθινό στον έξω κόσμο…

Τα περισσότερα δολάρια στον πλανήτη δεν αποτελούν καν κομματάκια χαρτιού…

Είναι μόνο ηλεκτρονικές πληροφορίες που περνάνε από τον έναν υπολογιστή στον άλλο…

Κι εμείς είμαστε πρόθυμοι να εργαζόμαστε σκληρά για έναν ολόκληρο μήνα μόνο και μόνο για να λάβουμε αυτά τα μικρά κομμάτια πληροφορίας που μεταφέρονται από έναν υπολογιστή σε άλλο υπολογιστή (πατήστε ΕΔΩ για να μάθετε για την απάτη του χρήματος και των δανείων).

Γύρω στο 90% των χρημάτων είναι απλά ηλεκτρονικές πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ υπολογιστών».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

el.gr

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA