Έξαλλος ο Μπέος με ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα: «Κοπρίτες, τον σιχάθηκα»
3 years, 8 months ago
6

Βγαίνοντας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύτηκε έχοντας κορονοϊό, ο Αχιλλέας Μπέος, Δήμαρχος Βόλου, έριξε τα βέλη του κατά του… Αλέξη Τσίπρα!

Βγαίνοντας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύτηκε έχοντας κορονοϊό, ο Αχιλλέας ΜπέοςΔήμαρχος Βόλου, έριξε τα βέλη του κατά του… Αλέξη Τσίπρα!

«Ρε τί έχετε προσφέρει στην πατρίδα σας; Κοπρίτες. Πώς θα επιστρέψετε στην εξουσία είναι; Έτσι δεν θα επιστρέψετε ποτέ, γιατί πλέον ο κόσμος ξύπνησε. Τί φταίει ο καθένας που βρίσκεται στην εξουσία είτε λέγεται Μακρόν, είτε Μητσοτάκης, εδώ πρόκειται για μία πανδημία» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τον σιχάθηκα. Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις και προοδευτικός; Ντροπή Τσίπρα», είπε ο Αχιλλέας Μπέος με τον γνωστό του τρόπο και την άνεση που ξέρουμε να εκφράζεται και από τα γήπεδα.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για μικροπολιτική στο θέμα της πανδημίας ενώ δήλωσε πως εάν και δεν είναι Νέα Δημοκρατία, στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που διαχειρίζεται την κρίση.

Σε ένα παραλήρημα φράσεων, που πολλές από αυτές δεν ολοκληρώνονταν, καταφέρθηκε εναντίον του κ. Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά «θα εκφραστώ απέναντι στην κατάντια όπως ξέρω. Αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες. Βγαίνει ο Τσίπρας. Τι δουλειά έχει κάνει; Είναι να τρελαίνεσαι. Εκμεταλλεύεστε τον πόνο των συνανθρώπων σας για να κάνετε φθηνή πολιτική; Ρε απατεώνες, αυτό είναι το πρόβλημα της πατρίδας μας; Σε μία περίοδο κρίσης σε μία πανδημία, τι λαϊκισμός είναι αυτός; Τόσο γλυκιά είναι η εξουσία; Τι κάνετε;

Εδώ υποφέρει ο κόσμος. Δεν είμαι ΝΔ, και δεν με ενδιαφέρει ο Μητσοτάκης, ας πάει να κόψει το λαιμό του. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ρε τι έχετε προσφέρει στην πατρίδα σας; Κοπρίτες. Πώς θα επιστρέψετε στην εξουσία είναι; Έτσι δεν θα επιστρέψετε ποτέ, γιατί πλέον ο κόσμος ξύπνησε. Τι φταίει ο καθένας που βρίσκεται στην εξουσία είτε λέγεται Μακρόν είτε Μητσοτάκης, εδώ πρόκειται για μία πανδημία. Τον σιχάθηκα. Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις και προοδευτικός; Ντροπή Τσίπρα».

gazzetta.gr