Φιλοτουρκική ανάρτηση του ΝΑΤΟ προκαλεί σεισμό στο διαδίκτυο!
3 years, 5 months ago
6

Εκατοντάδες αρνητικά σχόλια χρηστών από όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η ενέργεια του ΝΑΤΟ να αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μήνυμα υπέρ της Τουρκίας, αναφορικά με την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής Δημοκρατίας.

Στο μήνυμα η συμμαχία καλεί τους χρήστες να διαδώσουν την συγκεκριμένη ανάρτηση για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στην «σύμμαχο» Τουρκία, αναφορικά με την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας, στις 29 Οκτωβρίου του 1923.

Όταν δηλαδή ολοκληρώθηκαν οι σφαγές των Ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου, Αρμενίων, Ασσυρίων και οποιουδήποτε άλλου αποτελούσε «κίνδυνο» για το τουρκικό κράτος του Κεμάλ.

Μιλάμε λοιπόν για μία ανάρτηση που πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητα της. Αυτό όμως που ακολούθησε από τους χρήστες στο Twitter, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε για εκατοντάδες απαξιωτικά έως υβριστικά σχόλια κατά της Τουρκίας αλλά δυστυχώς και του ΝΑΤΟ, που με τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, περί εγκεφαλικού θανάτου.

pentapostagma.gr