Φρίκη στη Ρωσία: Σκότωσαν τον «βασιλιά των λουκάνικων» με βαλλίστρα
3 years, 5 months ago
6

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Μόσχας η άγρια δολοφονία του μεγιστάνα του κρέατος, Βλαντίμιρ Μαρουγκόφ, μέσα στο εξοχικό του στα περίχωρα της Μόσχας. Μασκοφόροι εισέβαλαν τις πρωινές ώρες στο εξοχικό Ρώσου «βασιλιά των λουκάνικων» και αφού έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, τού ζήτησαν να τους δώσει χρήματα που είχε στο σπίτι. Στη συνέχεια τον σκότωσαν με βαλλίστρα. Η γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί, διέφυγε και ειδοποίησε την αστυνομία. Όμως όταν αξιωματικοί έφθασαν στο εξοχικό του Μαρουγκόφ τον βρήκαν νεκρό στη σάουνα και δίπλα του τη βαλλίστρα.

Η Ανακριτική Επιτροπή, που οι αρμοδιότητές της συμπίπτουν με αυτές του FBI, στην ανακοίνωσή της δεν αναφέρει το όνομα του Ρώσου μεγιστάνα στην ανακοίνωσή της, αλλά το τηλεοπτικό δίκτυο REN TV και άλλα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για τον Βλαντίμιρ Μαρουγκόφ, ιδιοκτήτη των αλλαντοβιομηχανιών «Λουκάνικα Οζιόρσκι» και «Αυτοκρατορία του Κρέατος». Ο Μαρουγκόφ ήταν επίσης ιδιοκτήτης των εταιρειών «Stroi-proekt» και «CK-Teploset».

Η Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι οι μασκοφόροι κακοποιοί που εισέβαλαν στην κατοικία του επιχειρηματία ζήτησαν μετρητά που είχε σπίτι του ο Μαρουγκόφ και εν συνεχεία αφού διέπραξαν τη δολοφονία, διέφυγαν με αυτοκίνητο. Οι αξιωματικοί βρήκαν το φονικό όπλο, μια βαλλίστρα και εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, σ’ ένα χωριό στα περίχωρα της πόλης Ίστρα, μιας πόλης που βρίσκεται δυτικά της Μόσχας, όπου οι εύποροι Ρώσοι έχουν τα εξοχικά τους, τις γνωστές ντάτσες στις οποίες περνούν τα σαββατοκύριακα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Moscow Times

enikos.gr