«Για να μην ξεχνιόμαστε» – Γ.Χαράρι: «Μετά το Great Reset θα υπάρχει μία τεράστια τάξη άχρηστων ανθρώπων χωρίς καμία σημασία»! Το σκοτεινό μέλλον που επιφυλάσσουν σε δισεκατομμύρια ανθρώπους για το… «καλό» τους
11 months, 23 days ago
6

Ο γνωστός συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και βασικός συνεργάτης του Κλαους Σβαμπ, Υuval Noah Harari, έχει μιλήσει για την νέα «άχρηστη τάξη» ανθρώπων που δεν έχουν αξία να προσφέρουν στην κοινωνία και η οποία θα δημιουργηθεί μετά την εφαρμογή του Great Reset, περιγράφοντας ένα πολύ άσχημο μέλλον για δισεκατομμύρια ανθρώπων.

Αν και το βίντεό του είχε δημοσιευτεί κάποια χρόνια πριν, (συγκεκριμένα το 2017) ωστόσο με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες για την «ανάγκη αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής» με κατασχέσεις ιδίόκτητων εκτάσεων γης για κατασκευή αιολικών πάρκωνξαναέγινε επίκαιρο και αναδημοσιεύεται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, γιατί τα όσα είπε τότε, εφαρμόζονται με τάχιστους ρυθμούς… σήμερα.

«Από τη μία πλευρά, θα υπάρχει η εμφάνιση μίας νέας αναβαθμισμένης ελίτ αποτελούμενη από υπερ – ανθρώπους, αναβαθμισμένη από την γενετική – μηχανική, και από computer interfaces συνδεδεμένα με τους εγκεφάλους.

Από την άλλη πλευρά, μία νέα τεράστια άχρηστη τάξη! Μία τάξη δίχως στρατιωτική ή οικονομική χρησιμότητα  και ως εκ τούτου δεν έχει καμία πολιτική δύναμη»!

 

Να σημειωθεί ότι χθες το πρωί, ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan, Τζέιμς Ντάιμον  πρότεινε οι κυβερνήσεις να μπορούν να προχωρούν σε κατασχέσεις ιδιόκτητων εκτάσεων γης για την κατασκευή αιολικών και ηλιακών πάρκων για την επίτευξη του στόχου των…  μηδενικών εκπομπών.

 pronews.gr 

Στην ετήσια επιστολή προς του μετόχους της JP Morgan  , ο Ντάιμον  τόνισε ότι τα έργα «πράσινης ενέργειας» πρέπει να επισπευσθούν καθώς «κλείνει το παράθυρο» για την αποφυγή των πολύ πιο ακριβών συνεπειών της παγκόσμιας «κλιματικής αλλαγής».