Οι κάτοικοι του Αρτσάχ αδειάζουν τους τάφους για μην πέσουν στα χέρια των κατακτητών
3 years, 4 months ago
6

Εικόνες που ανατριχιάζουν βλέπουμε στο Αρτσάχ. Οι αδελφοί μας Αρμένιοι ζουν μία νέα γενοκτονία. Τουρκία και Ρωσία εγκληματούν πάνω σε ένα ιστορικό έθνος, με τις υπόλοιπες χώρες απλά να παρακολουθούν.

Είδατε κάποια αντίδραση από την ΕΕ; Από τις ΗΠΑ; Ακόμα και η Αθήνα έχει σιωπήσει με τις εξελίξεις στο Αρτσάχ. 

Mετά το κάψιμο εκτάσεων γης και σπιτιών από τους Αρμένιους, (πρόκειται για ένα άρθρο που πρώτο σας ανέδειξε το Πενταπόσταγμα,) σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες συγκλονιστικές εικόνες.

Οι Αρμένιοι στο Αρτσάχ ανοίγουν τους ταφούς των γονιών τους και παίρνουν μαζί τους τα φέρετρα, γιατί δεν θέλουν να λεηλατηθούν από Αζέρους και Τούρκους. Πρόκειται για στιγμές που προκαλούν ανατριχίλα! 

Την ίδια στιγμή, δύο βίντεο που προκαλούν σοκ κυκλοφορούν στο twitter. Oι Αζέροι μαζί με τους Τούρκους διαπράττουν εγκλήματα πολέμου!

Κόβουν τα αυτιά και τα χέρια κατοίκων του Αρτσάχ! Γιατί; Διότι αρνούνται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Γι’αυτό επιμένουμε ότι ο Β. Πούτιν είναι συνένοχος. Αφήνει τον Ερντογάν να ”αλωνίζει” και να κάνει ότι θέλει.

Προφανώς τα βίντεο δεν μπορούμε να σας τα δείξουμε, διότι προκαλούν αποτροπιασμό.

Και για όποιον έχει ακόμα αμφιβολίες ότι σε αυτό τον πόλεμο δεν νίκησε η Τουρκία, σε φωτογραφία που σας παραθέτουμε, τουρκικές σημαίες ήδη έχουν τοποθετηθεί στο Αρτσάχ, με τους Ρώσους απλά να… παρακολουθούν!

pentapostagma.gr