Η παίκτρια του Voice που έπεσε νεκρή μπροστά στα έντρομα μάτια των θαυμαστών της
2 years, 4 months ago
6

Η παίκτρια του Voice, Christina Grimmie, έχασε ξαφνικά και άδικα τη ζωή της από τα χέρια ενός μανιακού θαυμαστή της.

 

Σε ηλικία 22 ετών, η καριέρα της τραγουδίστριας Christina Grimmie ήταν έτοιμη να απογειωθεί, καθώς είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο “The Voice” και μετά από δύο στούντιο άλμπουμ, ήταν έτοιμη να σαρώσει στη μουσική βιομηχανία.

Ωστόσο, στις 10 Ιουνίου 2016, ο μανιακός θαυμαστής της, Kevin Loibl, την πυροβόλησε τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια ενός meet and greet, δηλαδή συνάντηση διάσημων με ένα μικρό αριθμό θαυμαστών για να βγουν φωτογραφίες, μετά από μια συναυλία στο Ορλάντο.

Η παίκτρια του Voice περίμενε από τον θαυμαστή της να τη χαιρετίσει και εκείνος την πυροβόλησε

Ένας αυτόπτης μάρτυρας λοιπόν περιέγραψε τη φρικτή στιγμή, όταν η Grimmie άνοιξε τα χέρια της διάπλατα για να χαιρετήσει τους πάντες και όταν έφτασε σε εκείνον, που περίμενε ανυπόμονα για να την χαιρετήσει, εκείνος σήκωσε το όπλο και την πυροβόλησε και ακολούθως αυτοκτόνησε, με τον αδελφό της μάταια να προσπαθεί να τον σπρώξει και να του αρπάξει το όπλο.

 

Όσοι τον γνώριζαν, είπαν ότι ο Loibl ήταν ένας ήσυχος, εσωστρεφής τύπος, με μια αδιανόητη εμμονή με την τραγουδίστρια, περνώντας τις ώρες του βλέποντας τα βίντεό της στο YouTube, ενώ παρακολουθούσε τα posts της στο Instagram. Άλλαξε εντελώς και την εμφάνισή του, προκειμένου να μπορέσει να την προσεγγίσει και να “έχει ελπίδες” να την κερδίσει.

Η οικογένειά της τραγουδίστριας μήνυσε την εταιρεία φύλαξης που δεν έλεγξε τον Loibl, o oποίος μπήκε στο χώρο με όπλο.

 

Η παίκτρια του Voice που πυροβολήθηκε από θαυμαστή της

 

Enimerotiko.gr