Η στιγμή που αστυνομικοί ξυπνούν ζευγάρι μεθυσμένων Αμερικανών στην παραλία και τα παιδιά τους είναι… άφαντα
1 month, 3 days ago
6

Για παραμέληση των μικρών παιδιών τους κατηγορούνται ένας άνδρας και μια γυναίκα από την Τζόρτζια, οι οποίοι φέρονται να μέθυσαν και να αποκοιμήθηκαν στην παραλία, αφήνοντας χωρίς επίβλεψη τα δύο μικρά παιδιά τους, ηλικίας πέντε και επτά ετών.

Οι βοηθοί του Γραφείου του Σερίφη της κομητείας Βολούσια στη Φλόριντα επιχείρησαν πολλές φορές να ξυπνήσουν την Αλίσια Λάνγκλεϊ και τον μνηστήρα της Τίμοθι Στίβενς, ωστόσο οι δύο 27χρονοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ήταν σε βαθύ λήθαργο.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο άνδρας και η γυναίκα εμφανίζονται να κοιμούνται αγκαλιασμένοι όταν φτάνουν στο σημείο οι αστυνομικοί, που προσπαθούν να τους ξυπνήσουν φωνάζοντας πάνω από τα κεφάλια τους και σκουντώντας τους.

«Είμαστε από το γραφείο του Σερίφη! Ξυπνήστε!» ακούγεται να φωνάζει μια αστυνομικός στο βίντεο που δημοσίευσε το Fox 35.

Όταν τελικά καταφέρουν να τους ξυπνήσουν, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα είναι εμφανές ότι βρίσκονται σε σύγχυση. Ένας αστυνομικός ακούγεται να τους ρωτά πού είναι τα παιδιά τους, με τον Στίβενς να κάνει απλώς μια χειρονομία προς τη θάλασσα καθώς παραπατά στην άμμο.

«Δεν ξέρεις πού είναι;» επιμένει ο αστυνομικός χωρίς να παίρνει απάντηση.

volusia

Ευτυχώς τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού, που είχαν απομακρυνθεί από τους μεθυσμένους γονείς τους ενώ εκείνοι κοιμόντουσαν, εντοπίστηκαν σώα και αβλαβή στην πισίνα του ξενοδοχείου τους που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Σχολιάζοντας τη σύλληψη, ο Σερίφης της Κομητείας Βολούσε είπε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς. «Διάβαζα την αναφορά των αστυνομικών και σκεφτόμουν ότι κάποιος μου κάνει πλάκα», είπε στο Fox 35.