Η στιγμή που ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής καταλαβαίνει ότι έχει κερδίσει 1 εκατ. και αλλάζει η ζωή του
2 years, 4 months ago
6

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, πρώην παίκτης της Σέφιλντ, κερδίζει στην Εθνική Λοταρία ένα εκατομμύριο λίρες και η αντίδρασή του έγινε vilar.

 

Ο λόγος για τον Τέρι Κένεντι, που μπορεί η μοίρα να του στέρησε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, η τύχη όμως του χαμογέλασε και του άλλαξε τη ζωή.

Όπως ήταν φυσικό, ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε κερδίσει στην Εθνική Λοταρία, 1 εκατομμύριο λίρες (περίπου 1.200.000 ευρώ) και η αντίδρασή του έγινε viral, τη στιγμή που ο υπάλληλος του το επιβεβαίωσε.

Ο Κένεντι ίσως είχε βγάλει αυτά τα λεφτά, ίσως και περισσότερα, παίζοντας ποδόσφαιρο, καθώς αγωνιζόταν στην Championship της Αγγλίας για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Χάρογκεϊτ Τάουν, ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός το 2016, τον έκανε να αποσυρθεί πρόωρα.

 

Η τύχη όμως του χαμογέλασε, με τον 28χρονο, που φορούσε τα ρούχα της δουλειάς και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί γιλέκο, να μην μπορεί να πιστέψει πως κέρδισε την Εθνική Λοταρία και τους συναδέλφους του από μέσα να ξεσπούν σε επευφημίες.

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής είχε απανωτές αποτυχίες με το γόνατό του

Ο Κένεντι, αρχικά κρατάει το κεφάλι του με δυσπιστία και ο υπάλληλος από τη Λοταρία τον ρωτάει “Τέρυ είσαι έτοιμος; Θέλετε να καθίσετε; Μόλις επιβεβαίωσα ότι κέρδισες 1 εκατομμύριο λίρες”. Ο Κένεντι πιάνει το κεφάλι του και δεν μπορεί να το πιστέψει, λέγοντας χαμογελώντας «Θεέ μου», με τους συναδέλφους του να τον συγχαίρουν καθώς γνώριζαν για τις απανωτές ατυχίες που είχε με το γόνατό του.

 

enimerotiko.gr