Η «συμμαχία του κακού» δυστυχώς διευρύνεται
3 years, 5 months ago
6

Η Αρμενία ηρωικά μόνη απέναντι στα δεκάδες εκατομμύρια τουρκόφωνών που επιτίθενται πλέον μαζικά.

Δυστυχώς οι ανησυχίες μας επιβεβαιώνονται. Μετά την υπογραφή στρατιωτικής συμφωνίας μεταξύ Καζακστάν και Τουρκίας, το πρώτο φορτίο με όπλα από το Καζακστάν στο Αζερμπαϊτζάν είναι πραγματικότητα. Όπως αποκαλύπτουν ρώσοι αναλυτές, ημέρες μετά την συμφωνία, μεταγωγικό του Καζακστάν έφυγε με κατεύθυνση το Μπακού όπου σύμφωνα με πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, μετέφερε και στρατιωτικό οπλισμό.

Η πορεία του αεροσκάφους από το Καζακστάν με κατεύθυνση το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν

Η Τουρκία εξελίσσεται σε νέο άξονα το 2020. Προφανής στόχος είναι η Αρμενία, αλλά απώτερος στόχος όλες οι περιοχές της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας, την οποία ο Ερντογάν ονειρεύεται να ανασυστήσει. Μιλάμε για μία πανίσχυρη «δύναμη του κακού», με τα εκατομμύρια τούρκων να ενώνονται με τα τουρκικά φύλα τον γύρο χωρών. Αναβιώνοντας τις πιο εφιαλτικές στιγμές μυθιστορήματος του Τόλκιν, όπως ο άρχοντας των δαχτυλιδιών.

Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Πακιστάν, τώρα το Καζακστάν και ποιος ξέρει τι άλλο. Μία παγκόσμια απειλή διαμορφώνεται με την Δύση απλώς να παρακολουθεί, ή πολύ χειρότερα, να προσπαθεί να βρει πεδία συνεργασίας, όπως έκανε με τον Χίτλερ πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Ας βρεθούν επιτέλους πεφωτισμένοι ηγέτες να σταματήσουν το κακό που έρχεται πριν είναι πολύ αργά.

newsbreak.gr