ΗΠΑ: Στρατιώτης, influencer και μητέρα 12χρονης έβαλε τέλος στη ζωή της – Είχε αυτοκτονήσει και ο αδερφός της
3 months, 5 days ago
6

Μια στρατιώτης του αμερικανικού στρατού, με έναν δημοφιλή λογαριασμό γυμναστικής και μόδας στο Instagram, έβαλε τέλος στη ζωή της, προκαλώντας σοκ στην οικογένεια και τους φίλους της.

Η 34χρονη επιλοχίας Μισέλ Γιανγκ, αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω της τη 12χρονη κόρη της, η οποία, σύμφωνα με τους φίλους της, ήταν «όλος της ο κόσμος».

«Η Μισέλ ήταν μια όμορφη ψυχή, μια καταπληκτική φίλη, μια ανύπαντρη μητέρα, μια στρατιώτης και είναι η απόδειξη ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος, ή τι δαίμονες μπορεί να πολεμάει», έγραψε η φίλη της Σάρα Μέιν στα social media.

«Ποτέ δεν θα γεμίσουμε τα κενά στις καρδιές μας και πάντα θα μείνουμε με ένα αναπάντητο γιατί». Η Γιανγκ μπήκε στον στρατό στα 18 της και είχε υπηρετήσει για 16 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ολοκλήρωσε δύο θητείες στο Αφγανιστάν, ανέφερε η Daily Mail

Gomena

Λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου της, η Γιανγκ είχε κάνει ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της Γκρέισι στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό κορίτσι που γνώρισα ποτέ. Το καλύτερο πράγμα της ζωής μου είναι να είμαι η μαμά σου», είχε γράψει στη λεζάντα.

Soldier_Suicide1

Μαμά και κόρη ήταν αχώριστες, λένε φίλοι της οικογένειας και κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για το ήταν εκείνο που την οδήγησε στο να τερματίσει τη ζωή της. Η Γιανγκ είχε περισσότερους από 100.000 ακόλουθους στο Instagram, όπου έκανε το μοντέλο για εταιρεία αθλητικών ρούχων.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο άτομο, ήταν υπέρμαχος της θεραπείας για ασθένειες ψυχικής υγείας για τους βετεράνους, ενώ προσπαθούσε να βρει λύσεις για πρώην στρατιώτες που δεν είχαν στέγη. Βοηθούσε ως εθελόντρια ανθρώπους που είχαν τραυματικές εμπειρίες στον στρατό.

Τον Σεπτέμβριο, είχε κάνει μια ανάρτηση για την Εβδομάδα Πρόληψης Αυτοκτονιών, υπενθυμίζοντας πώς ο μεγαλύτερος αδελφός της είχε βάλει τέλος στη ζωή του όταν ήταν 14 ετών και ενθάρρυνε οποιονδήποτε βρίσκεται σε κίνδυνο να επικοινωνήσει μαζί της.

Soldier_Suicide

Παραμένει ασαφές τι οδήγησε στην αυτοκτονία της Γιανγκ. «Από έξω έμοιαζε να τα έχει όλα. Οι ψυχικές ασθένειες είναι τόσο διαδεδομένες, ειδικά στον στρατό. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε κάτι καλύτερο», έγραψε η φίλη της.

Συνολικά 25.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί στη σελίδα GoFundMe της Γιανγκ. Τα χρήματα θα δοθούν στην κόρη της.