«Κόλαση» στην Ουκρανία: Η ρωσική Αεροπορία έπληξε με υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal σημεία συγκέντρωσης δυτικών οπλικών συστημάτων
10 months, 5 days ago
6

Σε εκτεταμένους βομβαρδισμούς προχώρησε η ρωσική Αεροπορία από το Λβιβ (δυτικά), ως την Χερσώνα (νότια) συνεχίζοντας την υλοποίηση του επιτυχημένου σχεδιασμού του ρωσικού Γενικού Επιτελείου που είναι η καταστροφή των δυτικών οπλικών συστημάτων και των πυρομαχικών πριν αυτά φτάσουν στις δυνάμεις πρώτης γραμμής στα μέτωπα της Ζαπορίζια και του Ντόνμπας.

Συγκεκριμένα, η ρωσική Αεροπορία έπληξε τις πόλεις Λβιβ, Κχμελνίτσκι, Τέρνοπολ, Χέρσων, Ντνεπροπετρόβσκ όπου και βρίσκονται τα σημεία συγκέντρωσης και μεταφοράς του δυτικού εξοπλισμού.

Όπως έχει αποδειχτεί και από τα πενιχρά αποτελέσματα μέχρι αυτή τη στιγμή της ουκρανικής αντεπίθεσης, οι Ρώσοι πλέον διαθέτουν πολύ καλό δίκτυο πληροφοριών και εντοπίζουν τις ακριβείς τοποθεσίες των δυτικών οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών.

Το Κίεβο λόγω των σφοδρών πληγμάτων που έχει δεχτεί επιχειρεί να αποκρύψει την επιτυχία τους και σήμερα αναφερόμενο στην πόλη Λβιβ είπε ότι έλαβαν χώρα «τεχνικές εκρήξεις»!

Η ρωσική Αεροπορία με την χρήση στρατηγικών βομβαρδιστικών πραγματοποίησε τα πλήγματα αυτά με πυραύλους κρουζ X-47 “Dagger” και X-22.

Σε ότι αφορά τον πρώτο πύραυλο, είναι ο πασίγνωστος πλέον υπερ-υπερηχητικός πύραυλος Kh-47M2 Kinzhal.

Για να προχωρήσουν οι Ρώσοι σε πλήγματα με αυτόν τον πύραυλο σημαίνει πως χτύπησαν στόχους στρατηγικής σημασίας.

 

 

 pronews.gr