Ν.Μεντβέντεφ: «Όλα θα τελειώσουν με μια ρωσική παρέλαση στο Βερολίνο – Θα βυθίσουμε την Βρετανία στην άβυσσο της θάλασσας» Τί δήλωσε ο πρώην Ρώσος πρόεδρος
10 months, 13 days ago
6

«Η Γερμανία πρέπει να θυμάται ότι μια επίθεση στη Ρωσία θα μπορούσε να τελειώσει παρά μόνο με μια ακόμη ρωσική στρατιωτική παρέλαση στο Βερολίνο».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων,  ένας οργισμένος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιδρώντας έτσι σε χθεσινές δηλώσεις του Γερμανού  υπουργού Άμυνας, για επίθεση στη ρωσική επικράτεια.

«Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, χωρίς να το πολυσκεφτεί, άφησε να ξεφύγει κάτι για τις ουκρανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφός μας.

Σίγουρα ζηλεύει τη δόξα των στρατιωτικών διοικητών του Τρίτου Ράιχ.

Λοιπόν, πρέπει πραγματικά να θυμάται έναν ιστορικό οιωνό. Ένας Γερμανός που θέλει να επιτεθεί στη Ρωσία πρέπει να είναι έτοιμος για την παρέλασή μας στο Βερολίνο».

Έτσι σχολίασε ο   πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας στο Twitter τα λόγια του Γερμανού υπουργού Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, ο οποίος θεώρησε φυσιολογικές τις επιθέσεις του Κιέβου κατά της ρωσικής επικράτειας.

Στις 20 Απριλίου, (που ήταν και η επέτειος γενεθλίων του Α.Χίτλερ) ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας δήλωσε στο κανάλι ZDF ότι είναι «απολύτως φυσιολογικό» για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να διεξάγουν επιχειρήσεις στο ρωσικό έδαφος χωρίς να βλάπτουν τους αμάχους.

 

 

Η Βρετανία είναι ο αιώνιος εχθρός μας

Επίθεση όμως εξαπέλυσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ και κατά της Βρετανίας  λέγοντας  ότι «Η Βρετανία έχει δείξει ιστορικά εχθρότητα προς τη Μόσχα και θα το κάνει και στο μέλλον»,

«Η Βρετανία ήταν πάντα, είναι και θα είναι ο αιώνιος εχθρός μας.

Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που το αλαζονικό, απεχθές βρεγμένο νησί της βυθιστεί  στην άβυσσο της θάλασσας από ένα κύμα που θα προκληθεί από ένα ρωσικό οπλικό σύστημα αιχμής», είπε ο  Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.

Αυτό έρχεται στο πλαίσιο των πρόσφατων κυρώσεων του Ηνωμένου Βασιλείου σε πέντε άτομα που σχετίζονται με την έρευνα κατά του φυλακισμένου δημοσιογράφου Βλαντιμίρ Καρα-Μούρζα, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ξένος πράκτορας στη Ρωσία.

«Ας είναι», όπως τραγουδούσαν οι Beatles, πρόσθεσε.

Ο Μεντβέντεφ επέκρινε ακόμη τους πρόσφατους πρωθυπουργούς του Ηνωμένου Βασιλείου

«Δεν μιλάμε καν για μια συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά για την ένθερμη πεποίθησή τους  και της εκφυλισμένης βρετανικής μοναρχίας  και του γελοίου περιεχόμενού της.

Απλώς κοιτάξτε τα πρόσωπα των πρόσφατων πρωθυπουργών τους.  Έχουν μάλλον μερικά παράξενα πλάσματα», είπε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, προσθέτοντας ότι περιφρονεί πλήρως τις επιλογές τους.

pronews.gr