Νατοκινάση: Θεραπεία για «θύματα του εμβολίου»;;; Τεράστια ελπίδα δίνει καρδιολόγος
1 year, 28 days ago
6

Τι ισχυρίζεται…

«Η πρωτεΐνη Spike… έχει κάποιες αρθρώσεις διάσπασης και η νατοκινάση είναι ακριβώς το κατάλληλο ένζυμο για να την διασπάσει και να επιτρέψει στο σώμα να την διασπάσει βασικά», δήλωσε ο καρδιολόγος, Dr Peter McCullough, δίνοντας ελπίδες σε εμβολιασμένους.

Όπως ισχυρίζεται:

 

«Αυτό που διαπιστώνουμε με το εμβόλιο είναι ότι εγκαθιστά έναν γενετικό κώδικα για ασταμάτητη παραγωγή της πρωτεΐνης-ακίδας.

Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι το επιβλαβές τμήμα του ιού. Είναι αυτό το μπαστουνάκι στην μπάλα του ιού. Η πρωτεΐνη-ακίδα σε αρκετά υψηλές ποσότητες και στο λάθος μέρος, στο λάθος άτομο είναι θανατηφόρα. Είναι μια θανατηφόρα πρωτεΐνη! Δεν έχουμε δει ποτέ μια πρωτεΐνη στην ιατρική που να ‘χει αποδειχθεί ότι προκαλεί βλάβη στην καρδιά, στον εγκέφαλο, στα υπόλοιπα ζωτικά όργανα, στον μυελό των οστών και να προκαλεί θρομβώσεις.

Εκείνοι που έχουν λάβει το εμβόλιο τώρα κινούνται βιαστικά. Αυτό που μάθαμε από την The Wellness Company είναι ότι μια γιαπωνέζικη καινοτομία ονόματι νατοκινάση, έχει το κατάλληλο ένζυμο για να κόψει την πρωτεΐνη ακίδα και να επιτρέψει στο σώμα ουσιαστικά να την διασπάσει».

 

Δείτε πως, σύμφωνα πάντα με του ισχυρισμούς του McCullough στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-UPMC

el.gr