Νεκροψίες: «74% των θανάτων οφείλονται σε εμβόλια COVID» – Κατέβασαν την μελέτη! ΧΑΜΟΣ!
1 year, 7 days ago
6

Τι αναφέρει ο Dr Peter McCullough στους The Epoches Times

Ο καρδιολόγος και επιδημιολόγος του Τέξας, Dr Peter McCullough, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στους The Epoch Times σχετικά με μια νέα μελέτη που συνδέει το 74% των θανάτων σε αυτοψίες με τα εμβόλια Covid.

”Μελέτη στο (ιατρικό περιοδικό) Lancet σε νεκροτομές με το εμβόλιο του covid ανακαλύπτει ότι το 74% (των θανάτων) προκλήθηκε από το εμβόλιο – Το περιοδικό αφαίρεσετη μελέτη μέσα σε 24 ώρες.”, αναφέρουν οι Epoch Times!

Ο καρδιολόγος, από την πλευρά του, τόνισε:

 

«Διατηρήσαμε (την εργασία) στον σέρβερ των προεκτυπώσεών τους (του Lancet). Κι αυτή ανακοινώθηκε.

Πριν το μάθουμε, μέσα στη νύχτα, οι λήψεις του πλήρους χειρογράφου στον σέρβερ των προεκτυπώσεων ήταν κατά εκατοντάδες ανά λεπτό!!!! Ποτέ δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο.

Στην κυριολεξία πουλούσε τρελά επειδή οι πίνακες των στοιχείων είναι τόσο λεπτομερείς για κάθε θάνατο. Είναι συνολικά 48 σελίδες πίνακες με στοιχεία!!!!

Για αυτό είπαν, την κατεβάζουμε επειδή κατά τη γνώμη τους τα συμπεράσματα δεν υποστηρίζονται από την μεθοδολογία.

Ωστόσο, πρόκειται για μια συμβατική μεθοδολογία έρευνας. Το έκανα αυτό όλη μου τη σταδιοδρομία.

Πρόκειται για νεκροτομές. Επομένως, δεν υπάρχουν υπερβολικά πολλά με τα οποία να διαφωνήσεις. Η νεκροτομή έδειξε έναν θρόμβο, έδειξε καρδιακή βλάβη. Αν το Lancet δεν είχε κάνει τίποτα, αυτό θα παρέμενε ανεβασμένο! Έγινε είδηση σ’ ολόκληρο τον πλανήτη!!!!

Ο κόσμος φωνάζει ουσιαστικά για ιατρική λογοκρισία από το Lancet!!!! Και το ερώτημα είναι: Ποιος ειδοποίησε το Lancet να ρίξει την μελέτη αυτή μέσα στην νύχτα;;;».

 

Δείτε το βίντεο:

 

el.gr

 

photo freepik