Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται για πρώτη φορά την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν!
3 years, 7 months ago
6

Ανανέωση: 

Ελάχιστη ώρα μετά την ανάρτηση στο Twitter με την οποία παραδεχόταν ότι έχασε τις εκλογές στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά τα… γυρίζει.

«Δεν παραδέχομαι τίποτα!» αναφέρει μεταξύ άλλων στο νέο του τιτίβισμα ο Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος ενώ προσθέτει ότι «τίποτα δεν τελείωσε» κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θα αφήσει τη θέση του στον Τζο Μπάιντεν τόσο εύκολα.

«Κέρδισε (σσ. εννοεί τον Μπάιντεν) μόνο στα μάτια των ψευδών μέσων ενημέρωσης. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Αρχικό κείμενο:

Με ανάρτησή του στο Twitter ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται την ήττα του από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών και πλέον εκλεγμένο Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

“Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν ¨πειραγμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηρά ΜΜΕ και πολλά άλλα!”, έγραψε συγκεκριμένα ο Τραμπ.

Το γεγονός της παραδοχής της ήττας -έστω και έμμεσης- δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ειδησεογραφικά δίκτυα.

pentapostagma.gr