Πακιστανός πρωθυπουργός: Προτείνει χημικό ευνουχισμό στους βιαστές
3 years, 7 months ago
6

Μια ιδιαίτερα σκληρή τιμωρία για τους βιαστές πρότεινε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χαν, στον απόηχο βιασμού γυναίκας σε αυτοκινητόδρομο την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην ασιατική χώρα.
Ο Χαν πρότεινε, λοιπόν, μετά το φρικιαστικό περιστατικό, οι βιαστές να τιμωρούνται με χημικό ευνουχισμό και ο βιασμός, όπως συμβαίνει και με τις ανθρωποκτονίες, να έχει βαθμούς, με τον χημικό ευνουχισμό να λαμβάνει χώρα σε πράξη πρώτου βαθμού.
Μάλιστα, αναφερόμενος στο τελευταίο περιστατικό, ο Χαν είπε ότι θα ήθελε ο ένας από τους βιαστές της γυναίκας να απαγχονιστεί, αλλά ότι πληροφορήθηκε πως κάτι τέτοιο θα προκαλούσε προβλήματα στις εμπορικές σχέσεις του Πακιστάν με την Ε.Ε.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο βουλευτές του Πακιστάν είχαν καταθέσει πρόταση νόμου για εκτέλεση δι’ απαγχονισμού καταδικασμένων για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά ο νόμος δεν είχε περάσει από τη Βουλή της χώρας.
Ο χημικός ευνουχισμός συνίσταται στην χρήση ισχυρών αναφροδισιακών φαρμάκων, τα οποία μειώνουν έως μηδενισμού τη λίμπιντο.