Παραδοχή Μ.Ζούκερμπεργκ για εμβόλια Covid-19: «Δεν ξέρουμε τις παρενέργειες στο DNA των ανθρώπων»!
10 months, 18 days ago
6

Στη δημοσιότητα δόθηκε, μετά από έρευνα του Veritas Project, βίντεο που δείχνει τον CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ να μιλά για τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων Covid-19! 

Στο βίντεο βλέπουμε τον Μ.Ζούκερμπεργκ να μιλά στα στελέχη της εταιρείας τους και να τους λέει ότι «δεν ξέρουμε αν τα εμβόλια Covid-19 επηρεάζουν το DNA ή το RNA των ανθρώπων». 

 

Την ίδια ώρα ο πασίγνωστος καρδιολόγος, Peter McCullough, αναφέρει πως οι Αρχές γνώριζαν εξαρχής πως τα εμβόλια για τον Covid-19 θα αποτύχουν.

Όπως σημείωσε σε ακόμα μία παρέμβασή του:

 «Νέα emails αποκαλύπτουν ότι τα υποχρεωτικά εμβόλια του covid βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό σε ένα ψέμα.

Αυτό που μάθαμε από εκείνα τα emails μεταξύ της Rochelle Walensky και πολλών αξιωματούχων των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, συμπεριλαμβανομένων των Fauci και Collins, είναι ότι γνώριζαν για περιστατικά μετεμβολιαστικής λοίμωξης.

Στην πραγματικότητα, μάθαμε από μια Εβδομαδιαία Έκθεση Νοσηρότητας και Θνησιμότητας για μετεμβολιαστικές λοιμώξεις μέχρι τα τέλη Απριλίου του 2021, και το CDC συγκέντρωνε αυτά τα δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχαν 10.262 μετεμβολιαστικά περιστατικά. Πλήρως εμβολιασμένων. Ανταποκρίνονταν σ’ έναν πολύ αυστηρό ορισμό. Το 10% νοσηλεύτηκε και το 2% πέθανε. Και τα 2/3 περίπου στην πραγματικότητα νόσησαν από ελάσσονες παραλλαγές του αρχικού στελέχους της Wuhan. Επομένως, γνώριζαν από πολύ νωρίς ότι τα εμβόλια αποτύγχαναν».