Πολάκης: «Αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα η άλλη φορά θα είναι αλλιώς»
3 years, 4 months ago
6

Αυξάνονται οι κινήσεις πανικού από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, όσο πλησιάζει η ημέρα της δίκης του για την παράνομη ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα.

Ύβρεις και απειλές εναντίον του κεντρικού τραπεζίτη που συνδέονται με το γεγονός ότι επίκειται η δίκη για την παράνομη ηχογράφηση για την οποία κατηγορείται ο Π. Πολάκης και για την οποία σημειωτέον έχει αρθεί η ασυλία του με απόφαση της Βουλής.

Εμμένοντας στην τακτική που ο ίδιος και συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ακολουθήσει απέναντι στον Γιάννη Στουρνάρα από το 2015 και μετά, ο Π. Πολάκης υποστηρίζει ότι «την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς» και κατηγορεί τον κεντρικό τραπεζίτη γιατί ήλεγξε το δάνειο των 100.000 ευρώ που ο ίδιος είχε λάβει ως υπουργός σε μια περίοδο που οι δανειοδοτήσεις από τις τράπεζες ήταν άκρως φειδωλές, όχι μόνο για τους απλούς πολίτες αλλά και για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Με αήθη πολιτικά τρόπο απευθύνεται στον Γ. Στουρνάρα και υποστηρίζει ότι «… ζοριζόμουνα καθώς ως υπουργός δεν δούλευα ως γιατρός και ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΖΕΣ;;;;;», ενώ παράλληλα τον εγκαλεί για περιπτώσεις για τις οποίες η ΤτΕ έχει ήδη παρέμβει, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις και να ξεσηκώσει τους οπαδούς της τακτικής που ο ίδιος ακολουθεί.

Οι αναρτήσεις του Π. Πολάκη:

«ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΖΕΙΣ;;;;Από χθες σε ψάχνω! Σύσκεψη έκανες;;

Η απλά έδωσες εντολη στα ΠΕΤΣΟταισμενα ΜΜΕ σας να μην προβάλλουν το θέμα και να μη σε ρωτήσουν;;;;

Αν σε πάρω τηλέφωνο, μην σε πιάσει κανας πανικός πάλι και αρχίζεις να φωνάζεις για ηχογράφηση!!!»

«ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!!

Το Φλεβάρη του 2019 είχες κάνει έκτακτη σύσκεψη για το δικό μου νόμιμο δάνειο των 100.000 ευρώ το οποίο ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

Τώρα που αποκαλύφθηκε από το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ,πως η πέντε φορές ανακεφαλαιοποιημένη με τα δικά μας λεφτά Τραπεζα Πειραιώς του Σάλλα και του Μεγάλου ,ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ 900.000.000 ευρώ από δάνεια 1 ΔΙΣ ,που ειχε δώσει σε 5 εφοπλιστές ….

-ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ;;

-ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

-ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

-ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ;;;

Η θα κάνεις την πάπια;;

Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ αρχιτραπεζιτη που σου κάτσαν στο λαιμό τα 100.000 του δικού μου δανείου που το πήρα γιατί ζοριζόμουνα καθώς ως υπουργος δεν δούλευα ως Γιατρος και ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΖΕΣ;;;;;

Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ υπονομευτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ήθελες προληπτική γραμμή και νέο μνημόνιο και τώρα ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ 900.000.000 ευρώ που γλεντοκοπησαν τα φιλαράκια σου οι εφοπλιστές μαζί με τα κοράκια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΜΑΡΦΙΝ του Βγενοπούλου;;;;;

Τίποτα δεν θα ξεχαστεί ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΥΓ Ψάχνω και εκείνο το πιθηκάκι της πληρωμένης δημοσιογραφιας τον Υποφαντη του βοθροκάναλου του ΣΚΑΙ ,να δω αν πήγε σε κάνα ΑΤΜ να δει αν βγάζει 900.000.000 ευρώ το μηχάνημα!!!!»