Προειδοποίηση από Μόσχα σε Ουάσιγκτον: Όταν εντοπίζουμε δυτικούς μισθοφόρους θα τους εξολοθρεύουμε όπως κάναμε στο Κραματόρσκ Πως ένας πυρηνικός πόλεμος θα αφανίσει το 99% του ανθρώπινου πληθυσμού
10 months, 22 days ago
6

Στα άκρα βρίσκονται οι σχέσεις (οι ανύπαρκτες) μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Ο βομβαρδισμός ξενοδοχείου στο Κραματόρσκ το οποίο φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους (και Αμερικανούς) από την ρωσική Αεροπορία προκάλεσε το σχόλιο του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ο οποίος προειδοποίησε ότι τέτοια κτυπήματα θα συνεχιστούν.

«Αυτό που κάνουν οι Ουκρανοί, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου, πραγματοποιώντας  κάθε είδους συναντήσεις μεταξύ δυτικών μισθοφόρων και συμβούλων με τον στρατό τους, θα σταματήσει.

Αν βρούμε τέτοιες ανάλογες συναντήσεις όπως αυτό που συνέβη τις προάλλες Kramatorsk, θα καταστρέψουμε όσους μετέχουν σε αυτές.

Γιατί αυτοί είναι οι άνθρωποι που μας κήρυξαν τον πόλεμο.

Το  γεγονός ότι οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν πολιτικές υποδομές  συνεχώς για να αναπτύξουν τα βαρέα όπλα τους, θα συνιστούσα  από τις χώρες του ΝΑΤΟ που εκπαιδεύουν τους Ουκρανούς να το προσέξουν αυτό», είπε ο Ρώσος υπουργός.

Παράλληλα αυξάνονται οι ανησυχίες για μια πυρηνική σύρραξη στην ανατολική Ευρώπη.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι δήλωσε ότι ζήτησε από τις ΗΠΑ να ξεκινήσουν να αναπτύσσουν πυρηνικά όπλα στο έδαφος της Πολωνίας, ως αντιστάθμισμα στην αντίστοιχη ανάπτυξη τακτικών πυρηνικών όπλων στην Λευκορωσία από την Ρωσία.

 

 

Το ζήτημα είναι ποιος υπεύθυνος πολιτικός ηγέτης θα ζητούσε ποτέ τέτοιο πράγμα από τη στιγμή που η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων δεν πρόκειται σε τίποτα να προστατέψει την Πολωνία από ένα απευκταίοι σενάριο πυρηνικής σύγκρουσης.

Ο Λευκορώσος πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε σήμερα πως η Λευκορωσία είναι απίθανο να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά όπλα που διαθέτει πλέον, αλλά ήταν επιβεβλημένο να τα έχει, όπως είπε.

 

 pronews.gr 

Σημασία έχει πως σε μια πυρηνική σύγκρουση όχι μόνο δεν θα υπάρξουν νικητές αλλά αντίθετα θα καταστραφεί το σύνολο της ανθρωπότητας. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.