Ρις Γουίδερσπουν: Από το Χόλιγουντ στην Αμερικανική Γερουσία – Το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική
3 years, 5 months ago
6

Η 44χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός δεν είναι σίγουρη τι θα κάνει στα 65 της

Η υποψηφιότητα σε εκλογές για κάποιο πολιτικό αξίωμα δεν είναι ένα ενδεχόμενο που απορρίπτει η Ρις Γουίδερσπουν.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός συμμετείχε στο podcast «SmartLess» που συνδιοργανώθηκε από τους συναδέλφους της Τζέισον Μπέιτμαν, Γουίλ Αρνέτ, Σον Χέις και ρωτήθηκε για τις πιθανές πολιτικές της φιλοδοξίες.

«Νομίζω ότι θα λάβεις πολλές ψήφους» της είπε ο Μπέιτμαν. «Ναι, εννοώ ότι οι προδιαγραφές μας έχουν πέσει πολύ χαμηλά σε αυτή τη χώρα» αστειεύτηκε η Γουίδερσπουν.

Όταν μάλιστα της είπαν ότι θα μπορούσε να γίνει γερουσιαστής, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν θα έλεγα όχι ποτέ, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα είμαι, ξέρετε, 65»

Η Ρις Γουίδερσπουν μοιράστηκε επίσης τις ανησυχίες της σχετικά με την εκπροσώπηση στην πολιτική. «Νομίζω ότι χρειαζόμαστε καλύτερη εκπροσώπηση και ισορροπία. Οι γυναίκες είναι το 50% του πληθυσμού, αλλά δεν εκπροσωπούμαστε σε ποσοστό 50% στην κυβέρνηση, το οποίο είναι παράξενο, ειδικά όταν αποφασίζουν για το σώμα μας» τόνισε.

«Και είναι και η έλλειψη εκπροσώπησης έγχρωμων ανθρώπων, που αποτελούν μια μεγάλη, σχεδόν πλειοψηφία αυτής της χώρας» πρόσθεσε. «Τι γίνεται με την ισορροπία, ξέρετε; Απλά Γιν και Γιανγκ. Ανδρική, γυναικεία ισορροπία» ανέφερε.