Σε εγκλήματα πολέμου καταφεύγουν οι Ουκρανοί: Έριξαν στα «τυφλά» βόμβες διασποράς μέσα σε ρωσικές πόλεις
11 months, 30 days ago
6

Το ουκρανικό Πυροβολικό βομβάρδισε πριν από λίγο την ρωσική κωμόπολη Ζουραβλέβκα, η οποία απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα, κάνοντας χρήση των απαγορευμένων πυρομαχικών διασποράς. που παρέδωσαν οι Αμερικανοί πριν λίγες ημέρες στους Ουκρανούς.

Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνήτης του Μπέλγκοροντ, Μ.Γκλάντκοβ.

Δηλαδή, με βάση την ανακοίνωση του κυβερνήτη χρησιμοποιήθηκαν απαγορευμένα πυρομαχικά κατά αμάχων και αυτό καθιστά αυτομάτως συνυπεύθυνους και τους Αμερικανούς.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και δείχνει πως το Κίεβο έχει χάσει την ψυχραιμία του μετά τις απανωτές ήττες στα πολεμικά μέτωπα.

Θυμίζει λίγο την συμπεριφορά του Χίτλερ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όταν έβαλε κατά του Λονδίνου με τους γνωστούς πύραυλος V1 και V2.

 

 

Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν τρεις βόμβες διασποράς όπως λένε οι Ρώσοι.

 

Ουκρανία αποτυγχάνει σε όλα τα μέτωπα σε ότι αφορά την αντεπίθεσή της κατά των ρωσικών δυνάμεων παρά την τεράστια δυτική στρατιωτική βοήθεια που έχει λάβει και επιτίθεται ξανά σε χωριά στη νότια ρωσική περιοχή του Belgorod με σκοπό να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και να αναγκάσει τους Ρώσους να μεταφέρουν δυνάμεις στα σύνορα με την Ουκρανία.

Η χρήση όμως απαγορευμένων βλημάτων αποσκοπεί στο να δημιουργήσει πανικό στον ρωσικό άμαχο πληθυσμό με την προοπτική η ρωσική κοινωνία να πιέσει εν συνεχεία την ρωσική ηγεσία να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι Ουκρανοί θέλουν να δείξουν στους Ρώσους αμάχους πως η ρωσική πολεμική μηχανή δεν μπορεί να τους προστατέψει.

Οι Αμερικανοί είχαν εγγυηθεί, όταν έδιναν τις βόμβες διασποράς στους Ουκρανούς πως δεν θα χρησιμοποιηθούν κατά αμάχων. Το σημερινό επεισόδιο τους εκθέτει πάρα πολύ…

 

Σημειώνεται ότι πριν δύο ημέρες εμφανίστηκαν πλάνα που φέρονται να δείχνουν την 1η επιβεβαιωμένη χρήση αμερικανικών βομβών διασποράς από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εναντίον μιας πρόσφατης ρωσικής επίθεσης κοντά στην πόλη Krasnohorivka στην περιοχή του Ντονiέτσκ, κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως υποστηρίζεται, σκοτώθηκε ο Ρώσος blogger, Mikhail Luchin.