ΣΟΚ!!! 28χρονος μπασκετμπολίστας πέθανε από καρδιά! Πριν δυο χρόνια είχε καταρρεύσει από το εμβόλιο, είχε πει! vid
11 months ago
6

Ο επαγγελματίας μπασκετμπολίστας Óscar Cabrera Adames πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε κέντρο υγείας στη Δομινικανή Δημοκρατία μετά από εμφανή καρδιακή προσβολή, ανέφερε το Fox News.

Ο αθλητικός σχολιαστής Χέκτορ Γκόμεζ έκανε πρώτος την είδηση γνωστή ​​στο Instagram και είπε ότι ο 28χρονος Δομινικανός παίκτης, που αγωνίζεται στο ισπανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα, είχε υποβληθεί σε τεστ αντοχής όταν πέθανε.

Δεν είναι σαφές, σύμφωνα με αναφορές, εάν το stress test —που σχεδιάστηκε για να εξετάσει την λειτουργία της καρδιάς κατά την διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας— προκάλεσε την καρδιακή προσβολή.

Ο Cabrera Adames είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν αφού κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια ενός αγώνα τον Δεκέμβριο του 2021. Εκείνη την εποχή, κατηγόρησε, για την κατάρρευσή του την μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από το εμβόλιο COVID-19 , δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

« Έπαθα μια καταραμένη μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο . (Πήρα 2 δόσεις Pfizer) Πολλοί με προειδοποίησαν».

Ο Cabrera Adames είχε γράψει ότι έπρεπε να κάνει το εμβόλιο για να συνεχίσει να παίζει επαγγελματικά:

«Ήταν υποχρεωτικό, αλλιώς δεν μπορούσα να δουλέψω. Είμαι διεθνής επαγγελματίας αθλητής και παίζω στην Ισπανία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας, τίποτα, ούτε κληρονομικό, ούτε άσθμα, ΤΙΠΟΤΑ! Ξαφνικά κατέρρευσα στο έδαφος στην μέση ενός αγώνα και παραλίγο να πεθάνω. Εξακολουθώ να αναρρώνω και έχω κάνει 11 διαφορετικές καρδιολογικές εξετάσεις και μάντεψε; Δεν βρίσκουν τίποτα.»

Είπε ότι οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορούσε να παίξει για τουλάχιστον πέντε μήνες μέχρι να υποχωρήσει η φλεγμονή της καρδιάς του.

Έρευνα δείχνει ότι τα αποτελέσματα της μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από το εμβόλιο μπορεί να διαρκέσουν πολύ περισσότερο από πέντε μήνες.

Ένας θαυμαστής δημοσίευσε την αρχική ανάρτηση του Cabrera Adames μαζί με ένα βίντεο που τον δείχνει να καταρρέει στο γήπεδο το 2021.