Σοκ με νέα γυναικοκτονία: Την σκότωσε ο κουνιάδος της ενώ κοιμόταν με την δύο ετών κόρη της
11 months, 18 days ago
6

Τραγικό είναι το γεγονός ότι το μικρό κοριτσάκι έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας της αφού κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι.

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Αλβανία με θύμα την 37χρονη Migena Sinani, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η οποία δολοφονήθηκε στην κρεβατοκάμαρά της ενώ κοιμόταν με την 2χρονη κόρη της.

Ο κουνιάδος της φέρεται να είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, ο οποίος μάλιστα αφού σκότωσε τη γυναίκα, κατόπιν αυτοκτόνησε στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, ο σύζυγος του θύματος, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός ταξί την ώρα του συμβάντος, ανέφερε στην Αστυνομία ότι είχε ακούσει πολλές φορές τον αδερφό του να φωνάζει «θα σε σκοτώσω», αλλά δεν ελήφθησαν ποτέ σοβαρά υπόψη οι απειλές.

Στο ισόγειο οίκημα ζούσαν ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δύο ηλικιωμένοι γονείς του, καθώς και ο αδερφός του με τη σύζυγό του Migena και τα δύο τους παιδιά, 4 και 2 ετών.

Όταν έφτασαν οι Αρχές στο σπίτι βρήκαν το πιστόλι στην άλλη πλευρά της αυλής, κάτι που δεν συνάδει με το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Οι πρώτες υποψίες των ανακριτών ήταν ότι το όπλο αφαιρέθηκε από άλλο άτομο, ως προσπάθεια καταστροφής των στοιχείων, αλλά μετά από ανάκριση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως ο παππούς είχε μετακινήσει το όπλο.