Συγκλονιστικό βίντεο από Συρία: 7χρονη προστατεύει το κεφάλι του αδερφού της κάτω από τα συντρίμμια
1 year, 2 months ago
6

Τα δύο παιδάκια οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος ενώ η υγεία τους είναι σε καλή κατάσταση. Τουλάχιστον 7.266 είναι συνολικά οι νεκροί από τους σεισμούς σε Συρία και Τουρκία, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τα συντρίμμια κτιρίου στη Συρία που κατέρρευσε από τον φονικό σεισμό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνοντας την προσπάθεια ενός 7χρονου κοριτσιού να προστατεύσει τον μικρό αδερφό της, ενώ είναι και οι δύο εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.

Το κοριτσάκι μάλιστα ακούγεται να λέει στους διασώστες, μόλις τους εντοπίζουν: «Δεν θέλω παιχνίδια, θέλω να μας βγάλετε από εδώ».

Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Mohamad Safa, μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Twitter και ανέφερε ότι τα δύο αδέρφια έμειναν κάτω από τα ερείπια για 17 ώρες, καταφέρνοντας να βγουν σώα και αβλαβή.

«Το 7χρονο κοριτσάκι που κράτησε το χέρι της στο κεφάλι του μικρού της αδερφού για να τον προστατεύσει ενώ ήταν κάτω από τα ερείπια για 17 ώρες, τα κατάφερε με ασφάλεια. Δεν βλέπω κανέναν να το μοιράζεται. Αν ήταν νεκρή θα το μοιράζονταν όλοι! Μοιραστείτε τη θετικότητα…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: