Συγκλονίζει η αδελφή του Στέφαν Γέλοβατς: Ζω για την ημέρα που θα γελάσεις ξανά
2 years, 5 months ago
6

O Στέφαν Γέλοβατς εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. Η αδελφή του, με ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram, συγκλονίζει μιλώντας για την μάχη που δίνει ο παίκτης της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η Σέρα Γέλοβατς γράφει χαρακτηριστικά: 

«Αγάπη μου, θέλω να σου πω τόσα πολλά, δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Δεν υπάρχουν λόγια σε αυτόν τον κόσμο για να σε περιγράψουν. Είσαι ο κόσμος μου. Τα ΠΑΝΤΑ μου.

Μεγάλε μου φίλε. Ήσουν πάντα ο μαχητής και ο ήρωάς μου. Είμαι περήφανη για τη ζωή σου, την καριέρα σου, εσένα…

Είσαι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Από τότε που ξέρω τον εαυτό μου με πρόσεχες, με προστάτευες. Λατρεύω τη στάση σου. Αλλά η αδερφή σου πρέπει να σου πω ότι δεν είναι πια μικρή.

Μεγάλωσα, αγάπη μου. Μεγάλωσα εκείνη τη μέρα. Εκείνη τη μέρα που η ζωή μας έφερε τα πάνω-κάτω. Χωρίς καμία ανακοίνωση και δυνατότητα να το αποτρέψουμε. Θυμάσαι πώς γουρλώσαμε και οι δυο τα μάτια μας στην πρόταση του μπαμπά και της μαμάς;

Όλη η ζωή είναι αγώνας”.

Ήρθε η στιγμή, αδερφέ μου, να αποδεχθείς αυτή την πρόταση και να την πάρεις στα σοβαρά. Ξέρω ότι μπορείς να με ακούσεις και γι’ αυτό θέλω να με ακούσεις προσεκτικά: Μη φοβάσαι, εκεί είναι η αδερφή σου. Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε μαζί σου.

Ξέρεις, όμορφέ μου, νιώθω ότι ο Θεός μου στέλνει υπεράνθρωπη δύναμη. Είμαι το αίμα και η σάρκα σου. Σε νιώθω, ξέρω ότι με νιώθεις κι εσύ. Οι γιατροί που σε παρακολουθούν μου λένε ότι αυτός είναι μαραθώνιος.

Φανταστείτε πόση χαρά θα φέρει στη ζωή μας η νίκη. Ζω για εκείνη την πιο όμορφη μέρα μου. Ζω για την ημέρα που θα γελάσεις ξανά δυνατά από καρδιάς, όπως μόνο εσύ μπορείς, αγάπη μου.

Η Σέρα σου σε αγαπάει».

 

AEK: Ο Στέφαν Γέλοβατς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο

Ο 32χρονος πάουερ φόργουροντ είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο, όταν έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (14/11).

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ΒC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει για την πρωτοφανή δημιουργηθείσα κατάσταση, που αφορά στην περιπέτεια υγείας του Στέφαν Γέλοβατς. Ο αθλητής μας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον που δείχνουν τα ΜΜΕ σχετικά με την υγεία του Στέφαν. Παρακαλούμε, ωστόσο, να γίνονται οι όποιες αναφορές με διακριτικότητα και να κοινοποιούνται αυτολεξεί τα ιατρικά δελτία της ΑΕΚ BC, προκειμένου να μην διακινούνται εσφαλμένες πληροφορίες, που κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ομαλότητα.

Η ΑΕΚ BC ευχαριστεί από καρδιάς και όλους όσοι εντός και εκτός ΑΕΚ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια υγείας του αθλητή μας, με μηνύματα σε κοινωνικά δίκτυα.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει πρωτίστως η οικογένεια του Στέφαν αλλά και ο οργανισμός ΑΕΚ, το μαζικό κύμα στήριξης συνιστά βάλσαμο στον πόνο και την αγωνία μας».

enikos.gr