ΤΑSS: «20.000 Αμερικανοί αναπτύχθηκαν στην Πολωνία για εμπλοκή στην Ουκρανία εναντίον των ρωσικών δυνάμεων» Τι αποκάλυψε ο Σέιμουρ Χερς
10 months, 20 days ago
6

Κοντά στα ρωσικά σύνορα έχουν αναπτυχθεί 20.000 Αμερικανοί στρατιώτες όπως αποκαλύπτει σήμερα το πρακτορείο TASS επικαλούμενο τον Αμερικανό δημοσιογράφο Σέιμουρ Χερς και η Ουάσινγκτον σκέφτεται να τους χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την έναρξη του Πολέμου των Πολέμων που θα καταστρέψει τους πάντες (συμπεριλαμβανομένου και των ΗΠΑ).

Στο άρθρο που δημοσίευσε στην πλατφόρμα Substack, είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτά τα στρατεύματα στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

  • Ναι (25%, 585 Votes)
  • Όχι (64%, 1,516 Votes)
  • Ίσως ναι (5%, 116 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 18 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (6%, 141 Votes)

Σύνολο ψήφων: 2,376

«Μια ταξιαρχία της 82ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας εκπαιδεύεται και ασκείται εντατικά από τη βάση της εντός της Πολωνίας, σε απόσταση λίγων μιλίων από τα ουκρανικά σύνορα.

Ενισχύθηκε στα τέλη του περασμένου έτους από μια ταξιαρχία της 101ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας που αναπτύχθηκε στη Ρουμανία.

Το πραγματικό ανθρώπινο δυναμικό των δύο ταξιαρχιών-με συνεχή ροή όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που ρέουν δια θαλάσσης για να κρατήσουν τις μονάδες έτοιμες να πολεμήσουν-θα μπορούσε συνολικά να ξεπεράσει τις 20.000», έγραψε.

«Εάν συμβεί το χειρότερο σενάριο για τον στρατό της Ουκρανίας που δεν επανδρώνεται και δεν έχει πυρομαχικά για τους επόμενους μήνες, οι δύο αμερικανικές ταξιαρχίες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ και θα αντιμετωπίσουν τον ρωσικό Στρατό εντός της Ουκρανίας;

Είναι αυτό το σχέδιο ή η ελπίδα του αμερικανικού Πρόεδρου; Αυτή είναι η διαπραγμάτευση που θέλει να κάνει;

Αν ο Μπάιντεν αποφασίσει να μοιραστεί τις σκέψεις του με τον αμερικανικό λαό, μπορεί να θέλει να εξηγήσει τι κάνουν δύο στρατιωτικές ταξιαρχίες, πλήρως στελεχωμένες και εξοπλισμένες, τόσο κοντά στην εμπόλεμη ζώνη”, συνέχισε λέγοντας.

«Καμία απόδειξη ότι κάποιος ανώτερος αξιωματούχος στον Λευκό Οίκο γνωρίζει πραγματικά τι συμβαίνει στις ταξιαρχίες», είπαν οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών στον Χερς.

«Είναι εκεί ως μέρος μιας άσκησης του ΝΑΤΟ ή για να υπηρετήσουν με μάχιμες μονάδες του ΝΑΤΟ εάν η Δύση αποφασίσει να εμπλέξει μονάδες εντός της Ουκρανίας; Είναι εκεί για άσκηση ή για εμπλοκή;

Οι κανόνες εμπλοκής λένε ότι δεν μπορούν να επιτεθούν στους Ρώσους, εκτός αν τα αγόρια μας δεχθούν επίθεση», είπε ο αξιωματούχος.

Και συνέχισε λέγοντας πως ενώ ο Λευκός Οίκος δεν έχει σαφήνεια για την πολιτική του στην Ουκρανία, το Πεντάγωνο προετοιμάζεται κάπως αισιόδοξα για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

Πριν από δύο μήνες, οι Αρχηγοί του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ ανέθεσαν στα μέλη του να συντάξουν μια συνθήκη για το τέλος του πολέμου που θα την παρουσιάσουν στους Ρώσους «μετά την ήττα τους στο πεδίο της μάχης της Ουκρανίας», γράφει ο δημοσιογράφος επικαλούμενος πηγή του.

Ωστόσο, παραμένει ασαφές τι θα συμβεί εάν το σενάριο του Πενταγώνου πάει στραβά και οι ουκρανικές δυνάμεις αποτύχουν στο πεδίο της μάχης:

Οι δύο αμερικανικές ταξιαρχίες που αναπτύσσονται κοντά στην εμπόλεμη ζώνη «θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ και θα αντιμετωπίσουν τον ρωσικό στρατό εντός της Ουκρανίας;» ρωτάει ο Χερς.

Σοκ έχει ήδη προκληθεί σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ από τα «ουκρανικά WikiLeaks», που αφορούν την διαρροή στο διαδίκτυο χιλιάδων απόρρητων αμερικανικών εγγράφων στα οποία αναφέρονται με λεπτομέρειες τα σχέδια των Αμερικανών για την Ουκρανία, όπως και οι παραδόσεις δυτικού οπλισμού, τα σημεία αποθήκευσης, η εκπαίδευση των Ουκρανών και τα επιχειρησιακά σχέδια στα πεδία των μαχών.

Μέσα στα έγγραφα όμως, αποκαλύφτηκε πως 97 κομάντος της Συμμαχίας βρίσκονται στο Κίεβο και διεξάγουν ειδικές επιχειρήσεις κατά των Ρώσων κάτι που αποτελεί αιτία κήρυξης πολέμου από την Ρωσία στις χώρες του ΝΑΤΟ!

Μέχρι σήμερα, οι Αμερικανοί και όλοι οι Δυτικοί, αρνούνταν πως είχαν οποιαδήποτε «φυσική» εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας, δηλαδή δεν είχαν «boots οn the ground», τώρα όμως αποκαλύπτεται πως διεξάγουν τις πλέον επιθετικές επιχειρήσεις στο σύγχρονο πόλεμο.

Οι 97 κομάντος πολεμούν επίσημα με την ιδιότητά τους κατά του ρωσικού Στρατού!

Αυτό σημαίνει, απευθείας εμπλοκή και πόλεμο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σημαίνει επίσης, πως όποια επιτυχία είχαν οι Ουκρανοί είναι γιατί, σχεδιάστηκε από τους Δυτικούς (άμεσα, όχι έμμεσα), χρησιμοποιήθηκε δυτικός οπλισμός και το δίκτυο πληροφοριών από δορυφόρους και ΝΑΤΟϊκές υπηρεσίες και ίσως τελικά και όσοι πολέμησαν στο έδαφος να μην ήταν εξ ολοκλήρου Ουκρανοί.

Άλλωστε το έχει παραδεχτεί σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το euroweeklynews.com ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και αν θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες.

 pronews.gr

Εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, απλά βγάζω την στολή μου υπογράφω ένα συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας και πάω στην Ουκρανία καθώς δεν είμαι πλέον μέλος των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων αλλά ένας μισθοφόρος».