«Θα ήθελα μία μαμά κι έναν μπαμπά, ή έναν από τους δύο» – Ο 9χρονος που συγκλόνισε τις ΗΠΑ
3 years, 8 months ago
6

Όταν ρωτήθηκε τι θα ζητούσε αν είχε τρεις ευχές, ο 9χρονος Τζόρνταν είπε ότι έχει μόνο μία: «Να έχω οικογένεια, οικογένεια και οικογένεια. Αυτές είναι οι μόνες ευχές που έχω», είπε ο 9χρονος που θέλει να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώνει. «Θέλω να έχω οικογένεια για να μπορώ να μιλάω μαζί τους όταν το χρειάζομαι».

Από τα τρία του χρόνια ζει σε κέντρο ανάδοχης φροντίδας και η μόνη του ευχή είναι να βρεθεί μια οικογένεια να τον υιοθετήσει.

«Ελπίζω κάποιος να με επιλέξει. Θα ήθελα μία μαμά και έναν μπαμπά, ή έναν από τους δύο. Δεν με νοιάζει πολύ». Οι λέξεις αυτές του 9χρονου Τζόρνταν από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ ράγισαν καρδιές και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν κάνει το γύρο του  διαδικτύου, μετά την προβολή ενός συγκινητικού βίντεο στην αμερικανική τηλεόραση.

Τα λόγια του παιδιού άγγιξαν τους Αμερικανούς, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν αιτήσεις υιοθεσίας.

Ξεπερνούν τις 10.000 οι αιτήσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του κέντρου, σύμφωνα με το CNN ωστόσο εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα ήθελαν ο Τζόρνταν να υιοθετηθεί από μια οικογένεια στην Οκλαχόμα, ώστε να μπορεί να βλέπει τον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος υιοθετήθηκε ξεχωριστά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι υποψήφιοι γονείς για το μικρό αγοράκι θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο.

Πηγή: newsbeast.gr