Τουρκία: Δρόμος χωρίζεται στα δύο από τις τρομερές πλημμύρες -Βίντεο σοκ
1 year, 3 months ago
6

Μέχρι τώρα τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχέςστις επαρχίες Σανλιούρφα και Αντιγιαμάν της νοτιοανατολικής Τουρκίας,

Hστιγμή που ένας δρόμος χωρίζεται στα δύο κατά τη διάρκεια των ισχυρών πλημμυρών που έπληξαν την Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες, κόβει την ανάσα. Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CNN. Τα πλάνα από τον δρόμο που κυριολεκτικά έσπασε στα δύο προέρχονται από την επαρχία Σανλιούρφα, 50χλμ βόρεια των συνόρων με τη Συρία, όπου σημειώθηκαν και οι περισσότερες ζημιές.

Μέχρι τώρα τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχέςστις επαρχίες Σανλιούρφα και Αντιγιαμάν της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπως μετέδωσε την Τετάρτη το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Τα νερά παρέσυραν αυτοκίνητα και συντρίμμια από τους καταστροφικούς σεισμούς και κατέστρεψαν υπόγεια και ισόγεια κάποιων κτιρίων, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια στο κέντρο της Σανλιούρφα, όπως έδειξαν πλάνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τοπικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.