Τουρκία : Συνεχίζονται οι γραφικές αντιδράσεις κατά Μακρόν – Πελάτες φαρμακείου πατάνε πάνω σε εικόνα του
3 years, 5 months ago
6

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, έχει ρεπορτάζ για ένα φαρμακοποιό στην Προύσα, που τοποθέτησε στο πάτωμα του καταστήματός του, αυτοκόλλητα απόστασης για τον κοροναϊό, στα οποία εικονίζεται το πρόσωπο του Μακρόν και αναγράφεται: «Πατήστε εδώ»

Συνεχίζονται στην Τουρκία, οι γραφικές αντιδράσεις κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, έχει ρεπορτάζ για ένα φαρμακοποιό στην Προύσα, ο οποίος στο πάτωμα του καταστήματός του τοποθέτησε αυτοκόλλητα απόστασης για τον κοροναϊό, στα οποία εικονίζεται το πρόσωπο του Μακρόν. 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Στο Ινεγκιόλ της Προύσας ο φαρμακοποιός Οζγκιούρ Ταμπάκ για να διατηρήσει τις αποστάσεις ανάμεσα στους πελάτες του, κόλλησε στο πάτωμα αφίσα του Μακρόν στην οποία αναγράφεται: «Σταθείτε εδώ»».

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του φαρμακοποιού, ο οποίος ανάφερε: «Στα σόσιαλ μίντια υπήρχε μια φωτογραφία του Μακρόν με ίχνη από πάτημα. Πήραμε εκείνη την φωτογραφία και γράφοντας πάνω της ¨Σταθείτε εδώ¨ δείξαμε την αντίδραση μας. Το κάναμε για να δει πως και εκείνος έκανε το ίδιο. Αυτό δεν το κάναμε στα καλά καθούμενα. Αυτοί δημοσίευσαν σε κρατικά κτίρια καρικατούρες που κορόιδευαν τον προφήτη αφέντη μας. Κάναμε αυτό ως ίδιο σε αυτά που έκαναν. Διαφορετικά εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με την Γαλλία. Στην Γαλλία ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Αυτό ήταν μια προσβολή όχι μόνο προς την Τουρκία αλλά προς όλη την ισλαμική κοινότητα. Το κάναμε αυτό και χάριν αστειότητας αλλά και για να μείνει στο μυαλό».

Πηγή εικόνας: Yeni Safak

in.gr