Τριαντάφυλλος σε Κραουνάκη: ««Κάτω τα χέρια από τη Θεοδωρίδου… η ζήλια θα σε φάει»
3 years, 7 months ago
6

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος μέσω τον social media θέλησε να απαντήσει στον Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε  στη θεσσαλική τηλεόραση TRT και τον Σωτήρη Πολύζο σχετικά με τη νέα γενιά καλλιτεχνών αλλά και τη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Ακούμε τραγουδιστές και νομίζουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι, αν δεν ξέρουμε ότι το τραγούδι είναι του τάδε. Δεν ακούμε η φωνή να διακρίνεται. Οι τελευταίες φωνές που διακρίνω ποιοι είναι, είναι ο Ρέμος και ο Μαζωνάκης. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου. Δεν τη θεωρώ καλή φωνή. Δεν την καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει. Οι σοβαρές τραγουδίστριες τελειώνουν στην Πρωτοψάλτη και την Αρβανιτάκη. Από εκεί και πέρα έχουμε ρέπλικες», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Αυτές οι δηλώσεις ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Τριαντάφυλλο που στο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο τραγουδιστής προχώρησε και σε μια αιχμηρή ανάρτηση κατά του Σταμάτη Κραουνάκη μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Κάτω τα χέρια από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, Κραουνάκη, η ζήλια θα σε φάει. Η Νατάσα έχει δείξει τόσα χρόνια πως είναι κορυφαία και ο κόσμος το δείχνει με την αγάπη του τόσα χρόνια. Γι’ αυτό άραξε στα κυβικά σου, δεν μπορεί να τη φτάσεις ποτέ ούτε από φωνή ούτε από τίποτα» ήταν το σχόλιο του τραγουδιστή.

Δείτε την ανάρτησή του:

Inkedtriantafyllos-post_LI-864x1536