Βαρώσια – «Κατέβηκε» το βίντεο κλιπ μετά τις αντιδράσεις – Συγχαρητήρια Τατάρ στην τουρκάλα τραγουδίστρια
2 years, 7 months ago
6

Σε μαζικές αναφορές προχώρησαν οργισμένοι ελληνοκύπριοι χρήστες του Youtube με αποτέλεσμα να «κατέβει» το προκλητικό βίντεο κλιπ της Nihayet που γυρίστηκε στα Βαρώσια.

Αυτό αποκάλυψε η ίδια κατά τη βιντεοκλήση που είχε με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος συνεχάρη την τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της για το αποτέλεσμα και χαρακτήρισε τις αντιδράσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς ως απερίσκεπτη νοοτροπία, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε κανένα πολιτικό μήνυμα και ότι δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από την επίθεση.

«Η ανοχή στην τέχνη και τις διαφορές είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του πολιτισμού… Αυτές οι επιθέσεις είναι απαράδεκτες» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

Τόνισε, επίσης, ότι «η τέχνη είναι μια οικουμενική γλώσσα κι είπε ότι αυτή η νοοτροπία, που δεν μπορεί να ανεχθεί ούτε ένα έργο τέχνης που παράγεται, είναι η μεγαλύτερη απειλή τόσο για την περιοχή όσο και για την παγκόσμια ειρήνη και την τέχνη».

Ο Τατάρ είπε στην τραγουδίστρια ότι δεν είναι μόνη και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του. Επεσήμανε ότι αυτός άνοιξε την περιοχή και «έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψουν στις περιουσίες τους» όσοι ήθελαν.

Δείτε αναλυτικά

 

 

in.gr