Βραζιλία – Βίντεο σοκ: Οδηγός παρασύρει 5χρονη και την πετάει σε τζαμαρία
1 year, 3 months ago
6

Τύχη βουνό είχε ένα 5χρονο κορίτσι στη Βραζιλία, το οποίο σώθηκεα αφού ένας οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την πέταξε μέσα σε τζαμαρία σχολής οδηγών.

Το τρομακτικό ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη Μπονίτο της πολιτείας Μάτο Γκρόσο της Βραζιλίας όταν ο οδηγός, υπό την επήρεια αλκοόλ, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Στο βίντεο-σοκ, που κάνει το γύρο του Διαδικτύου το αυτοκίνητο διακρίνεται να κάνει τρελούς ελιγμούς προτού χτυπήσει έναν μοτοσικλετιστή μπροστά από τη σχολή οδηγών. Το όχημα συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε γλάστρα, όπου κάθονταν το κοριτσάκι. Τότε το όχημα εκτινάσσει την 5χρονη στην τζαμαρία που γίνεται θρύψαλα.

Παρά την τρομακτική πρόσκρουση η μικρή καταφέρνει να σηκωθεί στα πόδια της και τρέχει προς έναν άνδρα, που είχε αποφύγει την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο με τον μεθυσμένο οδηγό.. Το απίστευτο είναι ότι η 5χρονη γλίτωσε με πολύ ελαφρά τραύματα από τα σπασμένα γυαλιά, ενώ ο μοτοσικλετιστής διακομίστηκε σε νοσοκομείο με μελανιές στο πόδι του.

Ο μεθυσμένος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του έφθανε τα 0.95 mg/l, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί. Οι Αρχές της πόλης αυτής της Βραζιλίας ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι την ώρα του ατυχήματος.

real.gr