«Ξυπνήστε, είμαστε το θήραμά τους»!!! Σοκάρει Αμερικανίδα ηθοποιός! vid
9 months, 21 days ago
6

Απίστευτα όσα λέει…

Η Ροζάν Τσέρι Μπαρ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας, πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ και παραγωγός.

Όπως δήλωσε με αοφρμή το κυνήγι Αμερικανών πατριωτών για τα λεγόμενα γεγονότα που φέρονται να οδήγησαν σε οργή μέσα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου, όταν ένας όχλος μπήκε στον χώρο του κτιρίου, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν ενδείξεις πως είχε διοργανωθεί ενδεχομένως από τον ίδιο τον Λευκό Οίκο:

 

«Δεν θα είμαι σιωπηλή, δεν θα σιωπήσω, καθώς προσπαθούν να βάλουν τους συμπολίτες μου στα τρένα.

Όταν προσπαθούν να φυλακίσουν τους συμπολίτες μου χωρίς κατηγορίες για την ψεύτικη «6η Ιανουαρίου». Δεν θα σιωπήσω, δεν μπορώ να σιωπήσω, λόγω της οικογένειάς μου που σκοτώθηκε στο Ολοκαύτωμα από τον Χίτλερ.

Αν χρειαστεί να πάω μόνη μου από πόρτα σε πόρτα να τους χτυπήσω στο κεφάλι με ένα σφυρί, για να τους ξυπνήσω έτσι ώστε να αφήσουν να μπει λίγο φως στα κρανία τους, στα οποία το “MK Ultra”-(πειραματικό πρόγραμμα) έκανε στον Αμερικανικό λαό τα τελευταία 40 χρόνια, είμαι έτοιμη να το κάνω.

Θα κάνω ό,τι μπορώ να αφυπνίσω τον Αμερικανικό λαό, σχετικά με το τι συμβαίνει σ’ αυτούς.

Οι άνθρωποι καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν και να το συνειδητοποιήσουν και να πάρουν πίσω (τα δικαιώματα)! Δεν μπορείτε να κάθεστε και να το περιμένετε, γιατί οι ηγέτες σας, που μοιάζουν σαν εσάς, (νομίζετε) ότι είναι με το μέρος σας. Λοιπόν δεν είναι»!

 

el.gr

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AFPI