Αδελφές Πρέλεβιτς: Η αποκαλυπτική φωτογράφιση που αναστάτωσε τους ακολούθους τους στο Instagram
3 years, 4 months ago
6

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΑΝΤΕΡΗΣ

Αδελφές Πρέλεβιτς: Άννα και Τέα, δύο από τα πιο φρέσκα και χαμογελαστά πρόσωπα στον χώρο της ελληνικής μόδας και ομορφιάς.

Η καλλονή Άννα Πρέλεβιτς, η Σέρβα blogger και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2010, έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση μαζί με την εξίσου εντυπωσιακή αδελφή της, Τέα.

Οι αναρτήσεις που έκαναν, σχετίζονται με το νέο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζουν οι δύο αδελφές και ενημερώνουν τους χιλιάδες ακολούθους τους μέσω των προσωπικών και επίσημων προφίλ τους στο Instagram.

Τα όμορφα μοντέλα, έχοντας αφήσει τα μαλλιά τους λιτά και να αγκαλιάζουν το καλλίγραμμο σώμα τους, ποζάρουν καλύπτοντας μόνο τα επίμαχα σημεία με ροζ λουλούδια ενώ είναι χαμογελαστές κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό.

Η φωτογράφιση της Τέα Πρέλεβιτς:

svg%3E svg%3EΜε γονείς τους Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και Νεβένα Πρέλεβιτς – Μαριάνοβιτς, τα πρώτα χρόνια της ζωής τους έζησαν στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δουλειάς του πατέρα τους, ενώ για μια σεζόν (1996 – 1997) εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στη Μπολόνια. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Το 2005, η Άννα με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα και τη μητέρα τους, μετακόμισαν ξανά στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη ζούσε και εργαζόταν ο πατέρας τους. Το 2008, η Άννα Πρέλεβιτς αφού τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε μόνη της στο Λονδίνο για να σπουδάσει Μέσα Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Γκόλντσμιθς και το 2010, εξελέγη Σταρ Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία του ΑΝΤ1 ενώ έπειτα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe στο Λας Βέγκας.

Οι φωτογραφίες της Άννας Πρέλεβιτς:

svg%3E svg%3E

Άννα και Τέα έχουν τη δική τους εταιρεία

Επίσης, η όμορφη Άννα Πρέλεβιτς, τη σεζόν 2012 – 2013, ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Έξυπνη Ζωή» στην ΕΡΤ3. Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται την 1η Απριλίου 2012 και ολοκληρώθηκε με δύο κύκλους, στις 27 Απριλίου 2013 ενώ ακολούθησε η συμμετοχή της ως ρεπόρτερ στο «EuroSong 2013».

Τη σεζόν 2014 – 2015, ανέλαβε τη στήλη ομορφιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Join Us» στο ΣΚΑΪ. Το 2018, παρουσίασε ξανά την εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», αυτή τη φορά στο Epsilontv. Από το 2018 έως το 2020, συμμετείχε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου. Τώρα ως blogger, αρθρογραφεί σε ελληνικό site ενώ τον Ιούλιο του 2020, δημιούργησε μαζί με την αδελφή της, Τέα, την εταιρεία «The Prelevic», που αποτελείται από κοσμήματα και γυαλιά ηλίου.

pagenews.gr