Αυτοί είναι οι 10 λόγοι που ένας Ιχθύς θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου
3 years, 5 months ago
6

1. Θα είναι δίπλα σου όποτε τον χρειαστείς, μέρα ή νύχτα, έτοιμος να σε παρηγορήσει, να σε στηρίξει ηθικά, να σου προσφέρει τον ώμο του να κλάψεις.

2. Θα καταλάβεις ότι για να επανέλθεις δριμύτερος πρέπει που και που να αποσύρεσαι από την ενεργό δράση, να ξεκουράζεις το σώμα και το πνεύμα σου, ώστε να αποβάλλεις το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

3. Θα αντιληφθείς ότι η δύναμη της πίστης (ακόμα και στο Θείο) και η θετική σκέψη, σε πολλές περιπτώσεις κάνουν και θαύματα…

 

4. Θα μάθεις να εκτιμάς την αξία των πάντων γύρω σου, τα οποία δεν αγοράζονται με χρήματα, από ένα λουλούδι μέχρι το ηλιοβασίλεμα, από ένα χαμόγελο, μια όμορφη χειρονομία, μέχρι την πεταλούδα.

5. Θα σε διδάξει πώς θα αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη, να οραματιστείς το μέλλον σου και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, όσο άπιαστα κι αν φαίνονται στους άλλους.

6. Θα σε κάνει να καταλάβεις ότι με την αγάπη, την συμπάθεια και την προσφορά δεν δίνεις μόνο χαρά στους άλλους, εξυψώνεσαι κι εσύ και νιώθεις όμορφα.

 

7. Θα μάθεις να ελίσσεσαι και να αποφεύγεις την ψυχική φθορά και τις δυσάρεστες καταστάσεις.

8. Μαζί του θα εκτιμήσεις τον μαγικό κόσμο των τεχνών που είναι η πιο όμορφη φυγή (μαζί με τον ύπνο) από την πραγματικότητα.

9. Θα σε μάθει να ακούς τη φωνή της διαίσθησής σου και να την ακολουθείς, ακόμα και αν έρχεται ενάντια με τη λογική σου.

10. Θα αντιληφθείς ότι σε έναν κόσμο σκληρό και βάρβαρο, το να παραμένεις ρομαντικός/η, ευγενής και με ιδανικά, δεν είναι δείγμα αδυναμίας, αλλά δύναμης.

tromaktiko.gr