Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Πύρρου Δήμα – Ετοιμάζεται για το Survivor All Star; Είναι διάσημη αθλήτρια
1 year, 4 months ago
6

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα έδωσε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος απάντησε για το εάν έχει σκεφτεί να γράψει την αυτογραφία του, αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του και… αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για την συμμετοχή της Αφροδίτης Σκαφίδα στο Survivor All Star!

O Oλυμπιονίκης άρσης βαρών παραδέχτηκε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να γράψει την αυτοβιογραφία του.

Συγκλονιστική στιγμή: Κατέρρευσε ο Πύρρος Δήμας – Έκλαιγε με αναφιλητά

«Το βιβλίο και η ζωή μου έχει πολλές δυσκολίες. Δε μου χαρίστηκε τίποτα. Όλα αυτά που κατέκτησα, τα κατέκτησα με πολλή κούραση και πολύ πόνο αλλά η απώλεια της γυναίκας μου είναι το πιο συγκινητικό κομμάτι για μένα. Είναι κάτι το οποίο δεν ξεπερνιέται όσα χρόνια κι αν περάσουν» είπε συγκεκριμένα.

Και όταν ρωτήθηκε για το πως βλέπει την απόφαση της συντρόφου του, ο Πύρρος αρκέστηκε απλά να πει «ουδέν σχόλιο».

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη είναι 39 ετών με καταγωγή από την Αθήνα. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες.

Επίσης έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ: Πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα, Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ. στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ κ.α. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008.

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019, η Αφροδίτη Σκαφίδα συμμετείχε στο Survivor, όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα. Η δυνατή παίκτρια κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

«Η Αφροδίτη είναι μια αθλήτρια δυναμική και αυθόρμητη που θέλει να φτάνει συνεχώς το εαυτό της στα όρια του» έγραφε στο βιογραφικό της για το Survivor 3.

 

in.gr