Αγνώριστη η Adele στο Saturday Night Live – Η νέα της εμφάνιση μετά την απώλεια πολλών κιλών
3 years, 5 months ago
6

Adele και επισήμως από χθες, μπορεί να εντάξει την κωμωδία στη λίστα με τα ταλέντα της.

Η 32χρονη μουσικός χθες εμφανίστηκε στο Saturday Night Live κρατώντας το ρόλο της οικοδέσποινας και μάλιστα με το «καλησπέρα σας» έκανε το δικό της… χιουμοράκι καλωσορίζοντας τον κόσμο με ευθεία αναφορά στην τεράστια επιτυχία της από το 2015 «Hello»: «Hello, it’s me», είπε χαμογελώντας πλατιά.

«Θεέ μου, είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω αυτό το σόου. Όχι μόνο λατρεύω πραγματικά αυτό το σόου, αλλά είναι αυτό το σόου που ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική πριν από 12 χρόνια. Βλέπετε, ήμουν προσκεκλημένη πίσω στο 2008, όταν η Sarah Palin ήταν εδώ με την Tina Fey, οπότε προφανώς μερικά εκατομμύρια ανθρώπων συντονίστηκαν για να το δουν. Και τα υπόλοιπα πια έχουν περάσει στην ιστορία. Τώρα, δεν ξέρω τίποτα για την αμερικανική πολιτική, εννοώ ότι είμαι Βρετανίδα ξέρετε, και δε θέλω να πω κάτι υπερβολικά… πολιτικό, αλλά θα πω μόνο αυτό: Sarah Palin, ευχαριστώ για όλα», ανέφερε στο ξεκίνημα του σόου.

Παράλληλα, εξήγησε για ποιο λόγο δεν είναι εκείνη επίσης η τραγουδίστρια της βραδιάς: «Ξέρω πως έχει συζητηθεί πολύ που είμαι απλώς η παρουσιάστρια της βραδιάς. Του στυλ “γιατί δεν είναι εκείνη η προσκεκλημένη τραγουδίστρια”. Υπάρχουν κανα δυο λόγοι. Το άλμπουμ μου δεν έχει ολοκληρωθεί και επίσης φοβάμαι υπερβολικά πολύ να κάνω και τα δύο. Προτίμησα να βάλω μερικές περούκες και όλο αυτό είναι δικό μου παρεμπιπτόντως», διευκρίνισε δείχνοντας τα μαλλιά της.

Δείτε το στιγμιότυπο: