Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι
3 years, 5 months ago
6

Μια δραματική σκηνή που θα σημαδέψει την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό από διάφορα spoilers, η Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, πρόκειται να δραπετεύσει από τη φυλακή. Μάλιστα, κατά την απόδραση θα έχουμε και μια δραματική στιγμή, η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, θα πέσει νεκρή. Η ώρα της δραπέτευσης, λοιπόν, φαίνεται πως πλησιάζει.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Χριστίνα η Φωτεινή και η Ελένη σχεδιάζουν να δραπετεύσουν. Η Χατζίδου τις υποψιάζεται και τις παρακολουθεί στενά. Η ίδια εκβιάζει την Ελένη, εκτός κι αν τη συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Η Ελένη προσπαθεί να τις πείσει να κάνουν πίσω, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες.

Οι τέσσερις γυναίκες καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή. Όταν ο Βόσκαρης διαπιστώνει τι συμβαίνει, εξαπολύει πίσω τους άγριο ανθρωποκυνηγητό. Μία από τις κρατούμενες θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Η Φωτεινή μένει πίσω και πέφτει νεκρή από τους αστυνομικούς που την καταδιώκουν, σε μια δραματική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ελένη καταφέρνει να διαφύγει και στο Διαφάνι, στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασής της. Αυτή η απόδραση θα είναι η αρχή για την λύτρωση της Ελένης, η οποία θα επιστρέψει στο Διαφάνι μιας και δεν θα εκτίσει όλη την ποινή της, κόντρα στην επιθυμία των Σεβαστών.

Ωστόσο, στις Άγριες Μέλισσες, τίποτα πια δεν είναι ίδιο στον τόπο που μεγάλωσε…

zappit.gr