Άγριες Μέλισσες: Η συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα που θα ραγίσει καρδιές
3 years, 5 months ago
6

Έτσι θα μάθει η Ελένη για την… κατρακύλα της αδερφής της.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές και μέχρι το φινάλε της σεζόν αναμένεται να δούμε συγκλονιστικά πράγματα. Σήμερα, στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής, όταν συναντήσει τη Δρόσω στην Τρούμπα και τι θα κάνει από εκεί και πέρα.

Ο Κωνσταντής θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στον… ίσιο δρόμο, ενώ θα είναι αυτός που θα ενημερώσει την Ελένη για την πορεία της ζωής της αδερφής της. Και μετά αναμένεται να δούμε μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς. Τη συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα.

«Θα δούμε πώς συνδέεται η ιστορία της Τρούμπας με το Διαφάνι. Η Δρόσω πέφτει ακόμα πιο χαμηλά, η σχέση της με τον Τάκη οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τη Δρόσω να κάνει μόνο παρέα σε κάποια τραπέζια στο καμπαρέ Χαβάη. Θα το πάει ένα βήμα παρακάτω και θα πέσει στα δίχτυα του πληρωμένου έρωτα. Σας είχα πει ότι ο Κωνσταντής θα επισκεφτεί κάποια στιγμή με τον Μελέτη την Τρούμπα. Ο Κωνσταντής όταν θα τη δει θα συγκλονιστεί και από εκεί και πέρα θα βάλει σκοπό της ζωής του να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.Η Ελένη αρκετά αργότερα αποφυλακίζεται και ο Κωνσταντής θα ενημερώσει την Ελένη για τα καθέκαστα, τι συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της. Η Ελένη θα πάθει σοκ, θα συγκλονιστεί και αρκετά αργότερα θα δούμε μια πολύ δυνατή σκηνή, ίσως μια από τις πιο δυνατές της φετινής σεζόν, συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα», είπε ο Αλέξης Μίχας.

zappit.gr