«Αγριες Μέλισσες»: Ο μικρός Σέργιος ξετρέλανε στην πρώτη του συνέντευξη -Η «καταγγελία» για την αδελφή του και το… GNTM [βίντεο]
3 years, 5 months ago
6

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Ντούγιας ή διαφορετικά ο «Σέργιος Σεβαστός» από την επιτυχημένη σειρά Αγριες Μέλισσες.

Ο μικρός Σέργιος βρέθηκε στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και φυσικά έκλεψε την παράσταση με την γλύκα αλλά και την ειλικρίνειά του.
Ο γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου, που στην κανονική ζωή είναι μαθητής της β’ δημοτικού, μίλησε για την οικογένειά του και έκανε μια …καταγελλία για την αδερφή μου με την οποία μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο και δεν τον αφήνει να βλέπει τις Αγριες Μέλισσες επειδή είναι φαν του GNTM.

Παράλληλα, ο γλυκός Σπύρος Ντούγιας έστειλε τους χαιρετισμούς του στη γιαγιά και τον παππού του, που βρίσκονται στη Σαντορίνη και τους παρακάλεσε να επιστρέψουν επειδή του λείπουν πολύ ενώ όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε τι χάρη θα ζήταγε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος απάντησε ότι θέλει να δώσει 10 ευρώ στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν να φάνε.

Τέλος, ο Σπύρος Ντούγιας δήλωσε αφήνοντας άφωνο τον Γρηγόρη Αρανούτογλου όταν του είπε τη φράση “Καλύτερα να είσαι φτωχός παρά πλούσιος”, γιατί οι πλούσιοι δίνουν χρήματα μόνο για …γλυκά και σοκολάτες ενώ οι φτωχοί για…γυμναστική.

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης του Σπύρου Ντούγια από τις Αγριες Μέλισσες:
Είναι πραγματικά απολαυστικός!

www.iefimerida.gr