Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης πάσχει από σχιζοφρένεια και θα του κάνουν εξορκισμό
3 years, 5 months ago
6

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Η μοίρα συνεχίζει να χτυπάει τις αδελφές Σταμίρη στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Στα επόμενα επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τα δεινά της Ελένης, που έχει μείνει έγκυος στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη (ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) και τον αγώνα της να αποφασίσει την τύχη αυτής της εγκυμοσύνης. Στη ζωή της Ασημίνας, θα μπει ο γοητευτικός Μπάμπης, ο ατίθασος πρωτότοκος γιος του Κυριάκου, ενώ η Δρόσω δεν φαίνεται να βρίσκει διέξοδο στα προβλήματά της, αφού θα εξαπατηθεί από τον Τάκη και θα βρεθεί ολομόναχη στην Τρούμπα.

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Μιλτιάδης πάσχει από σχιζοφρένεια και θα του κάνουν μέχρι και εξορκισμό. «Δεν ήταν έτοιμος ο Μιλτιάδης να βγει από την κλινική. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει σχιζοφρένεια. Βλέπει τον νεκρό γιο του, τον Γιάννο, ο οποίος του δίνει κατευθύνσειςΈχει παραισθήσεις όλη την ώρα. Νομίζει ότι ζει. Κάποια στιγμή, νιώθει ότι μπαίνει μέσα του το πνεύμα του γιου του και θα του κάνουν στα επόμενα επεισόδια μέχρι και εξορκισμό. Είναι ο πόνος ενός πατέρα που έχει χάσει το παιδί του, σε συνδυασμό ότι ο ίδιος πήγε να αφαιρέσει τη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Όλο αυτό τον έχει τρελάνει. Θα αργήσουμε πολύ να δούμε τον Μιλτιάδη να επανέρχεται στην κανονικότητα».

Κίνδυνος για τον Κωνσταντή να αποκαλυφθεί η φυτεία κάνναβης

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, έρχονται δύσκολες μέρες για τη Δρόσω, αφού όλα τα λεφτά που έχει μαζέψει η ίδια για τον δίσκο της, θα τα φάει ο Τάκης στον τζόγο. Παράλληλα, ο Κωνσταντής θα βρει τη Δρόσω στην Τρούμπα και θα βάλει στόχο στη ζωή του να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.«Ωστόσο, ο γιος του Δούκα αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στο Διαφάνι. Κατ’ αρχήν ένα ευχάριστο γεγονός που θα συμβεί στη ζωή του, θα υποσκιαστεί από ένα άλλο. Αρραβωνιάζεται τη Δόμνα, την κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, του Σωκράτη Θέμελη, όμως, αυτός ο αρραβώνας θα γίνει σε βαρύ κλίμα γιατί θα έχει προηγηθεί έντονη λεκτική διαμάχη μεταξύ του Μιλτιάδη και του Δούκα. Δεν είναι, όμως, το μόνο πρόβλημα αυτό για τον Κωνσταντή, καθώς ένα πρόσωπο από το χωριό θα ανακαλύψει τη φυτεία της κάνναβης και θα δούμε αν θα τους καταδώσει ή όχι».

Γιώργος Σουξές: Ήμουν πολύ κακός μαθητής και τώρα το «πληρώνω»

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για το χαρακτήρα του Προύσαλη στις «Άγριες Μέλισσες» και αποκάλυψε μυστικά της σειράς. «Με την κυρία Αλεξανδράκη έχουμε μία πολύ ωραία σχέση στις σκηνές μας, τη χαζεύω, προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω την τεχνική της, αλλά δεν μπορώ. Έχει τον πιο δύσκολο ρόλο απ’ όλους. Είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και παίζει εξαιρετικά. Η ιστορία αυτού του χωριού είναι το πώς αποσυντίθεται. Ο Προύσαλης επτά χρόνια μετά, θα είναι πάλι μόνος του. Είμαι τόσο δραστήριος κι έχουμε τόση δουλειά, που θα πρέπει να φτάσει και βοήθεια. Δεν πηγαίνω στις φυλακές γιατί ήμουν δεσμοφύλακας και δεν έχω πολύ καλές αναμνήσειςΈνα άλλο μυστικό που στηρίζεται το σήριαλ είναι ότι όλοι έχουν ένα κακό εαυτό. Απλώς, εγώ δεν έχω λόγο να τον αναδείξω πιθανώς» δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Νεφέλη Κουλούρη: Η σχέση μου με την «Μυρσίνη» είναι εξαιρετική

Η Νεφέλη Κουλούρη μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη για το ρόλο της «Δόμνας» στις «Άγριες Μέλισσες» και για το κλίμα που υπάρχει στα γυρίσματα της σειράς. «Είμαι η Δόμνα Θέμελη. Είμαι βέρα Λαρισαία, γόνος καλής οικογενείας, η οποία βρίσκεται ξαφνικά στο Διαφάνι και παντρεύεται με τη μεγαλύτερη οικογένεια του Διαφανίου, των Σεβαστών. Η Δόμνα είναι καλός άνθρωπος, είναι ιδιόρρυθμη, έχει μεγαλώσει σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό στάτους. Οπότε όλη της η οπτική βγαίνει μέσα από αυτό το πρίσμα. Αλλά η βάση της είναι καλή, δεν είναι κακιά. Γι’ αυτό πολλές φορές τη βλέπουμε λίγο σνομπ, προσπαθεί να προσαρμοστεί. Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος. Οι σκηνές βγαίνουν πολύ εύκολα και υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Η πεθερά δεν θα με δυσκολέψει καθόλου, η σχέση μου με τη Μυρσίνη είναι εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο όπως ο Χάρης Σώζος με τόση εμπειρία στο χώρο» είπε η νεαρή ηθοποιός.

Νίκος Λεγάκης: Ο «Άγγελος» είναι ένας χαρακτήρας που θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη

Για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε και ο Νίκος Λεγάκης, ο οποίος υποδύεται τον «Άγγελο Φαναριώτη», ο νέος χωροφύλακας στο Διαφάνι. «Η “Σοφούλα” μπαίνει ως κεραυνός εν αιθρία στη ζωή του “Άγγελου”, ο οποίος θα τη διεκδικήσει. Μένω στο δώμα που έμενε ο “Κυπραίος”. Ο “Άγγελος” είναι ένας χαρακτήρας που θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

ethnos.gr