Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο βιαστής της Ανέτ και πατέρας του Μελέτη μπαίνει στη σειρά
3 years, 5 months ago
6

O χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, είναι αυτός του Μελέτη. Ο Μελέτης έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο «αντιπαθείς» χαρακτήρες της σειράς ωστόσο μια συγκινητική ερωτική ιστορία αλλά και η αποκάλυψη της Ανέτ (την υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη) πώς είναι γιος της, μας έχουν δείξει και άλλες, πιο εύθραυστες πλευρές του χαρακτήρα του.

Το ποια είναι η μητέρα του Μελέτη από τις «Άγριες Μέλισσες», το μάθαμε νωρίς και το υποπτευθήκαμε αρκετά νωρίτερα. Ποιος είναι ο πατέρας του όμως, γωρίζουμε; Γνωρίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “On Time” και της Σίσσυς Μενεγάτου, που περιέχει ένα μεγάλο spoiler για τη σειρά εποχής όπως έχεις ήδη καταλάβει από τον τίτλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του Μελέτη θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια.

Πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, έναν ρόλο τον οποίο θα παίξει ο ηθοποιός Χάρης Σώζος, στην τηλεοπτική του επιστροφή μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ρόλος του θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι, ενώ θα είναι εκείνος στον οποίο θα καταφύγει ο Κωνσταντής προκειμένου να πάρει ένα δάνειο για να σώσει την περιουσία των Σεβαστών. Η Δόμνα είναι η κόρη του Σωκράτη Θέμελη την οποία θα ερωτευτεί αμέσως ο Κωνσταντής. Ο έρωτας θα είναι αμοιβαίος και οι δύο τους δεν θα αργήσουν να ορίσουν τους αρραβώνες τους.

Τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί το νέο μεγάλο μυστικό στις «Άγριες Μέλισσες»

Ωστόσο το μεγάλο μυστικό του Σωκράτη Θέμελη, απειλεί να τινάξει στον αέρα όχι μόνο τον αρραβώνα όσο και όλη τη μικρή κοινωνία του Διαφανίου. Η Ανέτ είναι η μόνη που γνωρίζει το μυστικό του Σωκράτη Θέμελη. Γνωρίζει τον άνδρα που την βίασε και στη συνέχεια ανακάλυψε πώς έχει μείνει έγκυος. Το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, Δούκα, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι.

Όταν το μυστικό θα αποκαλυφθεί η σκηνή μεταξύ του πατέρα και του γιου του Μελέτη θα είναι συγκλονιστική, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Παράλληλα ο Σωκράτης Θέμελης θέλει να δώσει τα πάντα στον Μελέτη για να τον καταστήσει τον νέο «άρχοντα» του Διαφανίου και να τον ανεξαρτητοποιήσει πλήρως από τον Δούκα Σεβαστό. Οι ισορροπίες αλλάζουν εντελώς. Και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει ο Δούκας στην αποκάλυψη και στα νέα οικονομικά δεδομένα στο Διαφάνι.

ladylike.gr