Ανακαλύψτε τις Τελευταίες Τάσεις της Μόδας και Φορέστε Κομψά Ρούχα και Αξεσουάρ
1 month, 19 days ago
6

Κάθε νέα εποχή φέρνει μαζί της καινούργια χρώματα και σχέδια, μεταβάλλοντας τις τάσεις της μόδας. Είτε αναφερόμαστε σε γυναικεία είτε σε ανδρική μόδα, τα κομμάτια των πιο δημοφιλών οίκων διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Από τα υφάσματα κατασκευής μέχρι τα ξεχωριστά κοψίματα, τα ρούχα και τα παπούτσια των φετινών κολεξιόν αναμένεται να εντυπωσιάσουν. Έτσι, η επιλογή των κατάλληλων κομματιών θα είναι μια πρόκληση. Ας δούμε, πως μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία επιλογής πιο απλή, ακολουθώντας μερικές χρήσιμες συμβουλές.

 

Πώς να Επιλέξετε τις Κατάλληλες Ενδυματολογικές Επιλογές Όσον Αφορά τα Σχέδια και τα Χρώματα;

Οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει, βρίσκονται, τις περισσότερες φορές, στα σχέδια και τα χρώματα. Οι οίκοι προσπαθούν να ακολουθούν τις αποχρώσεις της εκάστοτε εποχής και να δημιουργούν συμβατές επιλογές.

Όσον αφορά τα χρώματα, φέτος κυριαρχούν τα παστέλ χρώματα, όπως είναι εμφανές στις συλλογές της Puma. Επομένως, είτε πρόκειται για υποδήματα είτε για μπλούζες και παντελόνια, προσπαθήστε να επιλέγετε απαλές αποχρώσεις, όπως το ροζ, το απαλό γαλάζιο αλλά και το λευκό.

Από την άλλη πλευρά, τα σχέδια παρουσιάζουν διαφορετικά μοτίβα. Από τα καρό μέχρι τα ριγέ, οι γκάμα των κομματιών με ιδιαίτερα σχέδια είναι ατελείωτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Vans, με την αγάπη της στα καρό κομμάτια να ξεχωρίζει. Βρείτε πουκάμισα, μπλούζες, κάλτσες και τσάντες με μοναδικά σχέδια και επιλέξτε αυτά που σας αντιπροσωπεύουν καλύτερα.

Συνημμένο:
ypodhmata-poy-3exwrizoyn-pws-8a-breite-ta-idanika-gia-to-synolo-sas.jpg

Υποδήματα που Ξεχωρίζουν – Πώς θα Βρείτε τα Ιδανικά για το Σύνολο σας;

Τα υποδήματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ενός συνόλου καθώς μπορούν να το μετατρέψουν σε κάτι μοναδικό. Έτσι, ακόμα και αν δημιουργείτε μια casual εμφάνιση, μπορείτε να την απογειώσετε αισθητικά, επιλέγοντας τα κατάλληλα παπούτσια.

  • Για μια μέρα στη δουλειά: Αν δεν υπάρχει κάποιο dress code, επιλέξτε μια φούστα και ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι γόβες. Από την άλλη, όσον αφορά την ανδρική μόδα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα κοστούμι και δερμάτινα υποδήματα.
  • Για μια καθημερινή εμφάνιση: Επιλέξτε ένα τζιν παντελόνι και ένα ανάλαφρο t-shirt. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με sneakers σε ένα μοναδικό χρώμα για να προσθέσετε μια πινελιά ζωντάνιας.
  • Για μερικές ώρες γυμναστικής: Μια επίσκεψη στο γυμναστήριο δεν απαιτεί καλαισθησία αλλά άνεση. Ωστόσο, υπάρχουν αθλητικά παπούτσια, όπως τα adidas Cyprus, που τα συνδυάζουν όλα. Επιλέξτε ένα αμάνικο μπλουζάκι με μια φόρμα γυμναστικής και τα αθλητικά που ανταποκρίνονται στο γούστο σας και δημιουργήστε ένα λειτουργικό σύνολο.

Υπάρχουν Αξεσουάρ που Μπορούν να Απογειώσουν την Εμφάνιση σας;

Ένα ακόμα κρίσιμο στοιχείο της εμφάνισης σας είναι τα αξεσουάρ. Από τις τσάντες μέχρι τα κοσμήματα, υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να κάνουν το σύνολο σας ξεχωριστό. Ωστόσο, η σωστή επιλογή των αξεσουάρ απαιτεί προσοχή.

Για μια πιο επίσημη περίσταση, θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αξεσουάρ που διαθέτουν μια πινελιά κομψότητας και φινέτσας. Από ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια μέχρι ένα εντυπωσιακό κολιέ, όπως αυτά που μπορείτε να ανακαλύψετε στο Diesel, η εμφάνιση σας θα μετατραπεί σε κάτι μοναδικό.

Ωστόσο, ένα καθημερινό ντύσιμο απαιτεί πιο κλασικές επιλογές. Ένα ρολόι, μια τσάντα μεσαίου μεγέθους και ένα φουλάρι θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τα βλέμματα.