Αναστάτωση στα Κορφιάτικα Βραβεία: Δεν παρέλαβε το βραβείο η Μαρία Κίτσου – Αποχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης (Video)
3 years, 5 months ago
6

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή στα Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία 2020. Ωστόσο, μια απουσία και μια αποχώρηση φαίνεται ότι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο λόγος για τη Μαρία Κίτσου και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι τελικά…. πρωταγωνίστησαν δια της απουσίας τους!

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου θα παραλάμβανε το βραβείο Ζωή Λάσκαρη. Ωστόσο, η ηθοποιός δε μπόρεσε να παρευρεθεί, καθώς ήταν σε γύρισμα. Αντί, όμως, το βραβείο να δοθεί σε κάποιον με σκοπό να της το παραδώσει, προτάθηκε το βραβείο να δοθεί σε άλλον ηθοποιό.

«Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο. Ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, λέει επί σκηνής: “Αφού η Μαρία Κίτσου, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού”. Προτείνει ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου”.

Παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ισχυρίστηκε ότι έφυγε επειδή του συνέβη κάτι έκτακτο, ωστόσο, οι πληροφορίες της εκπομπής του Star αναφέρουν ότι η αποχώρησή του έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη βράβευση της Μαρίας Κίτσου.