«Μπαμ» στο Survivor: Έχει… λερωμένη τη φωλιά του κι ο Μαρτίκας, έστελνε μηνύματα με μεσάζοντα άνθρωπο της παραγωγής
1 year, 1 month ago
6

Θρίλερ με τις αποκαλύψεις για παραβιάσεις στο Survivor, με τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει σκυτάλη αυτή την φορά.

Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση για τις παραβιάσεις που έχουν γίνει σε όλα τα Survivor.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου προχώρησαν σε έναν αποκαλυπτικό διάλογο μεταξύ τους, όπου έφεραν στην επιφάνεια άγνωστες αλήθειες για το παράνομο φαγητό που έχει κυκλοφορήσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι περισσότερες παραβιάσεις έχουν γίνει είτε για το φαγητό είτε για την επιδίωξη επικοινωνίας.

Το πρωί της Δευτέρας 28 Μαρτίου, ρεπορτάζ του «Super Κατερίνα» έφερε στην επιφάνεια μία αποκάλυψη για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος φαίνεται πως είχε καταφέρει να αποκτήσει επικοινωνία με την αδερφή του.

Η αποκάλυψη για την παραβίαση Μαρτίκα

Δημοσιογράφος της εκπομπής, παρουσίασε τον πάπυρο με το χειρόγραφο μήνυμα του φαρμακοποιού στο περσινό Survivor, το οποίο θα έφτανε στην αδερφή του με μεσάζοντα, άνθρωπο της παραγωγής.

«Σε αγαπώ, έχε τον νου σου σε παρακαλώ. Είναι τρομερά δύσκολα εδώ. Μία δύσκολη φυλακή πείνας», γράφει ο Μαρτίκας στον πάπυρο που εστάλη στην αδερφή του.

Όσο για το άτομο που μεσολάβησε για να φτάσει το μήνυμα στη Θεοδώρα Μαρτίκα, έγραψε: «Ο … που σου στέλνει τώρα είναι ο φύλακας άγγελός μου εδώ. Αποθήκευσε στα τηλέφωνά μας το τηλέφωνό του».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μήνυμα έφτασε στη Θεοδώρα Μαρτίκα με τον εξής τρόπο: Το άτομο από την παραγωγή που βοηθούσε τον παίκτη, έστειλε μέσω κινητού φωτογραφία από το γράμμα.

Τις τελευταίες ώρες και μέσα από τον έντονο διάλογο του Σοϊλέδη με τη σύντροφο του Μαρτίκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, φέρεται ο φαρμακοποιός να έχει παραβιάσει κι άλλες φορές βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, καθώς έδινε, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή, φαγητό στην παίκτρια.

Ο καβγάς Σοϊλέδη – Ανδριώτου

Με αφορμή μία ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή και τη χιουμοριστική απάντηση της Κάτιας Ταραμπάνκο, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Άρης Σοϊλέδης«Αχ Κάτια μου και Βρισηίδα ξεχνάτε πολύ εύκολα πίσω από την καλύβα που ήρθα και σας είπα μαζευτείτε γιατί είστε χύμα και θα σας δουν με τα ψωμάκια του τοστ τα ξεχάσατε που τα είχατε απλώσει και κάνατε πικ Νικ; @VrisiidaAndro @Kweenkatyatar αλλά ξέχασα ήταν αγορασμένα».

Βρισηίδα Ανδριώτου«Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκαν τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν να φάω δεν σημάνει ότι έκλεψα… τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ ΕΣΥ που αγόρασες ΜΗΝΕΣ δεν μου έδινες ΜΟΝΟ εμένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι! Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;».

Άρης Σοϊλέδης«Πάλι ψέματα λες στον κόσμο. Όχι μια φορά πολλές φορές έλα σε παρακαλώ… Σε σένα να έδινα Εγώ φαγητό;; που να μου κοβόταν το χέρι… αλλά να σ θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του… Έλα φιλάκια. Ψέματα; Έλα σου έρχεται η βόμβα».

Βρισηίδα Ανδριώτου«Τον λόγο τον έχει η παραγωγή και απέδειξε ποιος έπρεπε να ήταν στο All Star και ποιος όχι. Κάτι ξέρει παραπάνω η παραγωγή».

Άρης Σοϊλέδης«Κάνε λίγο υπομονή Βρισηίδα. Όσον αφορά την παραγωγή άστο γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Τα βλέπει όλα ο κόσμος, όλοι με κινητό και φαγητό».

Δείτε τα tweets

Μαρτίκα

Μαρτίκα