Μπήκε η Ελευθερίου κι έγινε “μακελειό”: «Μάριε είσαι η ντροπή της Κύπρου», φώναζε στον Πρίαμο που την απάτησε
1 year, 3 months ago
6

Τον πανικό έσπειρε η είσοδος της Ελυθερίας Ελευθερίου στην ομάδα των κόκκινων του Survivor All Star, στο επεισόδιο της Κυριακής.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Ελευθερία Ελευθερίου διατηρούσε δεσμό με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ενώ ο ίδιος ξεκίνησε μια νέα σχέση μέσα στο Survivor All Star με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που βρίσκεται πλέον στην ίδια ομάδα με τον πρώην σύντροφό της, φαίνεται να του ζητάει τον λόγο δημόσια.

Στο trailer ακούγεται να του λέει φανερά εκνευρισμένη: «Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δεν θα γίνω και ο θύτης στην τελική».

Σε άλλο σημείο η Ελευθερία Ελευθερίου δηλώνει on camera: «Γενικά με την είσοδό μου, ήθελα να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ό,τι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια».

Θέση σε όλα αυτά πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας που κατηγόρησε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ότι έχει εκθέσει δύο γυναίκες, κάνοντας έξαλλο τον Κύπριο παίκτη, ο οποίος ανέφερε πως δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται στο συγκεκριμένο θέμα.

enimerotiko.gr