Χαμός on air με Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα: «Τι βλακοζεύγαρο;»
1 month ago
6

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Κυριακής στο «Όλα Γκουντ», και με… δάκρυα τελείωσε, μιας και ήταν το οριστικό φινάλε για την εκπομπή, με τους παρουσιαστές Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα να αποχαιρετούν, με κλάματα στα μάτια, το τηλεοπτικό κοινό.

  • Διαβάστε επίσης: Περιπέτεια… στον δρόμο για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα

«Αυτή ήταν η ομάδα μας… Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ για την ευκαιρία που μας έδωσε, την κυρία Κουτσαφτάκη και την κυρία Μαραγκουδάκη. Την Αφροδίτη Γραμμέλη, που ήμασταν μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα αλλά ήμασταν εδώ από καρδιάς. Εγώ έτσι δουλεύω. Μητσάρα μου σας χρεώνω μαζί με την Αφροδίτη σαν νέο φίλο» είπε ευχαριστώντας έναν έναν τους συνεργάτες του και συνέχισε:

«Κανείς δεν χάνεται, να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας και να λέμε ευχαριστώ. Πρώτα ο Θεός θα ξαναβρεθούμε, καλή καρδιά κι υγεία. Να ευχαριστήσω κι αυτό το κορίτσι δίπλα μου που κι αν άκουσε χωρίς λόγο. Σε ευχαριστώ για την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισες όλα αυτά. Τώρα θα λένε τι βλακοζεύγαρο; Δεν με νοιάζει, αυτό είμαστε ρε παιδιά» είπε ενώ το λόγο πήρε η Ναταλί, η οποία με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνοντας αυτή η χρονιά μας βρίσκει χέρι χέρι και πιο αγαπημένους από ποτέ. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι η οικογένειά μας. Είμαι ευλογημένη που συνυπήρξαμε και τηλεοπτικά αυτή τη χρονιά. Έχω γίνει ακόμα μεγαλύτερη θαυμάστριά σου. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω πόσες φορές με προστάτευσες και μπήκες μπροστά. Δεν άφησες να με στενοχωρεί κανείς. Σε αγαπώ πολύ» είπε και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό αλλά τους συνεργάτες της εκπομπής.