Χαμός στις «Άγριες μέλισσες»! Η Φωτεινή θυσιάζεται κατά την απόδραση, ενώ η Λενιώ τραυματίζεται σοβαρά
3 years, 7 months ago
6

Οι σφαίρες πέφτουν σαν χαλάζι!

Τη στιγμή που τα spoilers θέλουν τον Μάνο Βόσκαρη να χάνει τη δουλειά του ως διευθυντής των φυλακών και να καταφθάνει με τη βοήθεια των Σεβαστών στο Διαφάνι ως… προϊστάμενος του αστυνομικού τμήματος και να αρραβωνιάζεται τη Σοφούλα του Τόλλια, ενώ είναι κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη Σταμίρη, οι τηλεθεατές την ερχόμενη εβδομάδα θα δουν στις «Άγριες μέλισσες» την επόμενη ημέρα της Λενιώς μετά την απόδρασή της!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

Στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης. Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της, ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί η περιουσία στα χέρια του. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της η σύγκρουση με τον πατέρα του; Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους προκαλέσει μεγάλα προβλήματα. Η Ελένη και οι άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και η Φωτεινή θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δύο;

Τρίτη 17 Νοεμβρίου

Η Ελένη, συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους να αποφασίσουν τι θα κάνουν από δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανέναν σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη, όμως, έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με τον Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο. Η συνάντηση του Κωσταντή και της Δρόσως στο καμπαρέ της Τρούμπας θα αναστατώσει και τους δύο, ενώ ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω. Ο Αλέξης Γραμματικός παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματά του στην Πηνελόπη. Ο τραυματισμός της Ελένης, στην προσπάθειά της να σώσει ένα ζευγάρι από δολοφονική απόπειρα, θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της. Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

Ο Λάμπρος, για να γλιτώσει την Ελένη, ζητάει τη βοήθεια του υπουργού Δικαιοσύνης Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της. Ο Κωνσταντής, προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης. Η Δρόσω, με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί. Το χωριό είναι αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη και όλοι φοβισμένοι αποφασίζουν να μιλήσουν στον Λάμπρο για να λάβουν μέτρα. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχεται για να τον βοηθήσει. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Έχει πει όμως την τελευταία του κουβέντα;