Χάρις Αλεξίου: Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το Maestro – «Σε ευχαριστώ Χριστόφορε»
1 year, 4 months ago
6

Ένα ευχαριστώ γεμάτο συγκίνηση και αγάπη μοιράστηκε η Χάρις Αλεξίου με αφορμή τα μηνύματα θαυμασμού που λαμβάνει από ανθρώπους που παρακολουθούν την σειρά Maestro στην πλατφόρμα του Netflix. Η αποδοχή του κοινού είναι τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγες μέρες προβολής έχει μπει στη δεκάδα με τις top σειρές του Netflix παγκοσμίως.

Η σπουδαία καλλιτέχνης, η οποία υποδύθηκε την γιαγιά Χάρις, στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον δημιουργό της σειράς για την ευκαιρία που της έδωσε.

«Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα, αλλά και άγνωστοι από τα 4 σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου, όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό. Και λίγο τον δικό του, σαν να με περίμενε ότι δεν θα δεχτώ, αλλά το τόλμησε. Μου είπε θέλω να σου στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι 3 γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές τις 3 γενιές να της δείξω να συνυπάρξουν. Του είπα να το στείλει, μου λέει θέλω να κάνεις τη γιαγιά. Λέω τη γιαγιά; Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ή την εγγονή, αλλά τη γιαγιά; Σκέφτηκα λοιπόν, για 1-2 δευτερόλεπτα και λέω θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το γράμμα στη Μαρία Καβογιάννη μετά την παγκόσμια προβολή του “Maestro” – “Είσαι το γούρι μου”

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον άνθρωπο – μαέστρο Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Τον ευχαριστώ πολύ για τον υπέροχο κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους μουσικούς που μου γνώρισε, μουσικούς λέω, έτσι είναι για μένα. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιξα μαζί τους, για τα νέα ταλεντα που γνώρισα, τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ηταν συνέχεια εκεί να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν, να μας μεταφέρουν. Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει, για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτό. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική, σημαίνει για αυτόν η μουσική. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος είναι έτσι. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε κι εμείς αυτή τη χαρά, τη χαρά τη δική του, γιατί τη χαρά την πήραμε από το Maestro κι εξακολουθούμε να την παίρνουμε. Αυτόν τον σπόρο που έβαλε κι ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη, αυτή την επιτυχία. Να την εισπράξει, να τη χαρεί, γιατί είναι σαν μωρό παιδί, που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχη και δεν ικανοποιείται με τίποτα. Του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο, πάρα πολλές ζεστές αγκαλιές και πάρα πολλές ευχές για το καλύτερο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου, που ο ένας μπήκε στην καρδιά του άλλου. Να είσαι πάντα καλά».

instyle.gr